јас бев вчера плетени наметки не видов имат многу џемперчиња секакви по 450 500 600 многу убај а чевли на полна пета имаше по 1200 шо мислам дека се многу и во продавница се толку поз
Работи Шутка докај 15часот. Џемперчиња има,ама не се ништо посебно,најубаво да почекаш уште малку. Чизми има и се некаде 1 400ден.
ЌЕ работат за 11 октомври? и до колку саат е пазарчето и тезгите? сакам да одам да си купам џемперчиња и панталони некои покласичини, сукња до колена со висок струк и марами? ќе најдам? и по која цена?
Ке работат сигурно. Па најдоцна до 4 се тука. Не сум била одамна и незнам што донеле, ама сигурно досега имаат донесено нова, есенска роба. Ако бил некој во скоро време, нека не информира...
јас бев пред една недела имат и немат есенски работи мислам ке носат уште имат џемперчиња пантоли мантилчиња да имат и сукњи со висок струк искрено незнам цена не прашав ама некако слабо јас ко бев и пола тезги не работеа
Дали може да ми каже некој што е бил во скоро време, дали може да се најде вакво нешто и цена? Пошто одамна не сум одела накај Шутка.. 1. Палтенце, не онака зимско туку како за сега 2. Oxford-ките без разлика дали се само штикли или полна.