Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Јас бев вчера и си купув прекрасни блузички по 300, (по 350 беа ама се исценавме), марами по 100 денари, плетен џемпер по 500 денари, и џемперче онакво танко 400 денари ама повечето тезги беа затворени незнам :)

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    ^Бајрам, и вчера славеа. :D

Некна ние се избацивме на Бит-пазар, баш кога беше Бајрам. Штама луѓе, штама! Пиле немаше да прелета, само 10тина тезги отворени. :D Затоа биле затворени тезгите, мене ни на крај памет не ми текна дека нема да работат.

Предлагам во темава да се додаде плус и Бит-пазар, тоа е шемата во Скопје. :rofl:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  3. fensylove

fensylove Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    сакам од таму да купам сиво капутче па дали има и како се движат цените на капутите и ми требаат плик ташни па и тие по колку се ако бил некој :?:

4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Абе луѓе, само јас ли немам позитивни искуства со тренерки купени од Шутка?
    Еднаш земав едни, демек копија си некоја на Најк - 1300 денари. Кога ги пробав таму, топ, чичка нови, си викам уф добро е конечно најдов добра тренерка, ги земам. Ама дома кога дојдов и откако ги исправме, ластиците попуштија премногу, тренеркиве за жива глава не доаѓаа во првобитна состојба што значи беа многу размлитавени, буквално на ништо не личеа кога ќе ги облечев и што друго ми преостануваше освен да ги оставам и да си купам други од друго место. :(

Слично ми се случи и со блузите што ги земав од Шутка летово.
    Си купив 3,4 блузи по 200,300 денари од тука, ми требаа за на одмор.
    И си викам супер, убави се, за тие пари ќе поминат. Ама како да поминат бре луѓе, после две носења сите можни кончиња од блузиве почна да се распаруваат и не знам ни самата како горе кај рамениците почнаа да се појавуваа дупчиња. Многу се разочарав, барем со тие пари ќе си купев една или две квалитени блузи, да им се утепа човек од носење. Вака парите ми пропаднаа, блузите ги фрлив. Џаст донт си д поинт.

Едино, од фармерките сум задоволна.
    Ма презадоволна!
    Купив неколку пара фармерки исто летово, по 600,700 денари.
    Абе луѓе ги утепав од носење, како нови се! Ниту ластик да им се разлабави, ниту конче да им се отпара. Како што ги купив, така си останаа.

Јас планирав некои есенски чизми да земам од тука, ама се предомислив и си купив од Лептокарија за 800 денари. Сега сум во мислење дали да купувам јакна од овдека или да почекам да присоберам некој денар, па да земам од друго место..

5. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    17.171
    Јас сум задоволна од тренерките. Земав за 1300 некоја имитација ваљда на Адидас и ги утепав од носење, уште ми се долги долниот дел, само меѓуножјето ми се скина. Ама година ипол ги носев. :)

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Планирам сега во сабота да одам во шутка, но ете ако може некој да ми даде информација.Дали сеуште ги има оние пликоа по 200ден. црно ми треба.

7. jessica24

jessica24 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    34
    Веројатно ги има, колешка минатиот викенд се пофали дека си купила црно пликце од Шутка, мислам 200ден.рече дека го земала, од тие поголемките..

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ееее па супер...тоа ми треба. Ништо останува сега да дојде сабота и се надевам ќе го најдам.

9. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    20
    Да...понекогаш.
    Мачен ми е патот до таму само,инаку немам ама баш никаков проблем со купувањето во Штука-ти се молам,оние што купуваат од нели-само марки...не ни купуваат марки.Фрлаат пари за иста работа што јас 2 пати поефтино ќе ја купам...

10. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    [​IMG][​IMG] дали има нешто вакви во шутка и по колку пари се, мислам за мене тинејџерски волнени во натре за во зима да ми држат топло иначе јас минатата година кога бев волнени дебели беа по 1800-2000, само да не се од оние тенкине за у пролет..имам еден плав ама топло воопшто не држи па ни за у пролет не е го мразам :devil: и повеке не го носам!

11. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    Девојки дали работи Шутка во понеделни и која цена се движат зимските капутчиња, чизмите и фармерките? поздрав :)

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Работи :)
    Се зависи од 600 денари нагоре се чизмите.
    Капутите од 1000 нагоре.
    Фармерки од 500 нагоре.

п.с. денес бев во шутка :) и си најдов плико црно плишано како штиклите.

13. x.bella.x

x.bella.x Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    10
    Не пазарувам од Шутка од причина што и Скопје ми е далеку а не пак Шутка :(
    Иначе многу сакам. Во мојот град чевлите земени од шутка за 600 денари, ги продаваат 3600.
    Се надевам ќе имам можност да идам до Шутка со поголема заштеда да си се опремам целосно :think:

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Emili, баш денеска една другарка била во Шутка и си купила ептен слично вакво капутче, црно, 1200 денари. Волнено е и многу е убаво :).

На EMILI1999 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    a работат ли во четврток?
    и дали се продаваат штикли со платформа и колку се движат цените

16. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    Работат у четврток зошто да не?А за штикли со платформа незнам јас у сабота ке идам па ке ти кажам.

17. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    ok,jaс следниот четврток планирам да одам па затоа,фала однапред

18. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    esperansa777 сега само што се вратив од шутка и си купив капутче едни фармерки и дуксер....а за штикли со платформа не видов ама баш ни едни продаваат само чизми и моите омилени тимберланд извини ама најискрено ти кажувам дека побарав ама мене ми рекоа дека тешко ке се накјдат ова време така да..........

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    А дали имате забележано кафени чизми? Ама да не бидат на штикла.. ниту на полна пета како што има сега...?

20. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    има колку што сакаш!!!