1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Има тимберленд (не оргинал се разбира)или погрешно те разбрав ?
    Која цена се ?
    Поздравче :)

2. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    има тимберланд не оргинал и се 1500(кај што прашав јас) па нагоре, а имаше и едни мн слишни на тимберланд скоро како нив тие се 1000 ден и ги видов имаа волна и мн беа топли па следен пат кога ке одам ке си купам ти препорачувам и тебе за зима се ок.позз

На mia9184 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.408
    Девојки некоја ако оди од вас викендов Шутка би ве замолила да пише дали случајно има палтенца од овој модел и колку пари се. фала многу и поздрав :)

Прикачени фајлови:

4. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    А вакви јакнички се наоѓаат ?
    И ако има од прилика по која цена :)

Прикачени фајлови:

5. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    абе сите што сакате да купите у шутка еве ви...........јакни-капути-1000-2000........чизми-тимберланд-800-1500.....дуксери-250-350-500.......фармерки-500-800........за други работи не знам а и шаловите подебели се 100-200.

6. KittyT

KittyT Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    124
    Денес бев и си купив многу убави работи, само се зафкрнав со бодињата, зедов М ама премногу е мало така не дај боже па да го исперам ке стане ХЅ, боди за бебиња.

7. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Дали во Шутка има големи убави ташни ? И отприлика како се движат цените ?
    И дали има високи рамни чизми, без потпетица, кожни (не вистинска кожа нормално хаха) ?
    Се исплати ли патот :D

8. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Има има има :D
    Јас си купив преубвава ташна за 500 денари , од тврд скај со малце крзно. Е сега имаш ташни и за 200 денари ама зависи каква сакаш

9. IvyH

IvyH Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Девојки, а дали Шутка работи на сабота? Знам дека еден ден не работеа во неделата, ама не ми текнува кој :)

10. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Да работат во сабота.

11. nonenceee

nonenceee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    1.016
    пред некоја година купив 2-3 блузички и после 2 перења станаа ко за бебе :( а фармерките ми се погодија ... :D

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    луѓе денеска бев во шутка и видов доста ефтини работи...чизми над колена рамни имаше по 450-500,нешто како бундички по 600,фармерки на распродажба по 300-400(другарка ми минатата недела ги купила по 200) боди 3 за 200....баш се зачудив :?: одамна не сум начекала толку ефтини работи

13. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.408
    Ќе можеш ли да ми кажеш дали има некои интересни зимски палтенца во кремаста или зеленкаста боја? за да знам дали да одам до шутекс ;)
    фала и поздрав

14. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    79
    Јас досега не сум била, од причина што ми треба поголем капитал оти иначе не ми се исплати да одам. Една моја другарка неодамна беше, и си изнакупила многу убави работи за евтини пари :)

15. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Слушнав гласини дека Шуткачине си ја кренале цената, демек се било поскапено :^)
    Скопјанки кажувајте, да знам да не се закренувам од Прилеп за џабе :)

16. ilovebiebs

ilovebiebs Активен член

Се зачлени на:
    2 декември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    луѓее има такви широки џемперчиња? планирам да одам па да прашам :rofl:

17. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    ilovebiebs има.

strangewoman цените се исти нај голема цена 2000 ден. :D

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Чекам пари да соберам...и ми треба добар зимски шопинг во шутка :!:

19. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    devojcinja jas sakam da odam utre ima nekoj so bil brzo da mi kaze dali vredi da odam,mi trebaat bodi 2,3 nesto tuniki helanki kako pantaloni i nekoja tasna kafe ili kamel sakam vredi da odam ili da ne se macam pozdrav :)

20. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Морам да ви раскажам една случка од неодамна, непријатна се разбира.
    Јас и цимерката задоволни од првиот шопинг, се кренавме по втор пат на Шутка, менувавме два автобуси и се тоа за да стигнеме до таму, радосни дека можеби ќе најдеме нешто интересно и ефтино, и ќе се прошетаме :rofl: ... конечно пристигнуваме.
    И се шетаме, се шетаме... И гледаме на една тезга убави плетени блузи и ни вели таа по 400-500 денари, ама убави беа и ај ние да пробаме.

Пробува прво цимерката јас и жената ја чекаме да излезе, а во меѓувреме поминуваат две девојчиња и ги гледаат фармерките, па ја прашуваат жената за цена.
    Оваа им вика 700 ден, и девојчињата ги извадија да ги разгледаат и си заминаа, нели како што прават сите ако нешто не им се допадне откако ќе го видат.
    И си заминуваат девојчињата, а жената онака нервозно ми вели мене Види ги, само ги растурија и си замина, туу. И јас и велам Па, добро, може сакале да ги видат само, а оваа продолжува Како не им е срам, барем да кажеа ќе се вратиме покасно или да разгледаме и на друго место. Се чепка ли вака, се растура ли? И јас кога видов дека женава не е баш токму си ги зачував останатите мисли за себе и ја чекам цимерката да излезе по пробување на втората блуза. 8)

И излегува, се гледа, ама блузиве да те оцртвуваат ептен, едно кило да имаш вишок ќе ти го покажат.
    Па така си се пресоблече таа, а влегов јас да пробам една.
    Ми ја симнува жената од кукла блузата влегувам во „соблекувалната“ и кога ќе излезам што да видам. Иста песна.
    И јас нормално ја гледам цимеркава и и викам Многу е залепена блузава.
    Женава сега уште повидно изнервирана Е каква сакаш ти да биде? Широка?
    Занесена во разгледување на блузата од сите агли, мислев дека всушност ми поставува нормално прашање и и велам Па, да, малку поширока. :D
    На женава изгледа и пукна филмот, па почна и да се дере нешто, ама јас побрзав да се скријам во „соблекувалната“ да се пресоблечам.
    И сега најјакиот дел доаѓа.
    Излегувам јас, и ја подавам блузата на жената, фино, нормално и оваа ми вика Не ја земаш?
    Јас Па не, не ми стои убаво.
    И готово, толку и требаше.

Ми ја грабна со сета сила блузата како што и ја подавав, мислиш држам нешто што и е нејзе најмило на свет и ми упатува еден убиствен поглед и почнува пак да се дере Па што пробувате кога не мислите да купувате?
    И цимерката се обидува да ја намали тензијата Ај да разгледаме, може ќе се вратиме.
    Ама не попушта вештерката Одете каде сакате и не се враќате, марш ајде....
    Е сега ептен ме изнервира ама кога ми текна каде сум и што може да ми се случи си кажав едно љубезно и прилично гласно Пријатно и ја оставивме да се дере...

Боже, боже. Уште неколку муштерии како нас и нервен слом ќе доживее женава. :worried:ilent: :rofl:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.