Има боди 3 за 200, за туники не сум баш сигурна но мислам дека има, панталоните како хеланки се околу 300 ден, а обичните панталони 600, ташните од 250 до 500. Се исплати да се оди има убави, а многу ефтини работи
Јас си купив пред некаде 2 недели слично на тоа погоре, дури и поубав модел со исто така каивче на средина за 1600 денари. Ваква боја е, сличен модел, а многу топли: А кога бев последно освен тоа си купив и еден џемпер а цената околу 300 и нешто му беше, не паметам точно колку и 3 пара ушници обични по 10 денари од пар. Ама како што му имам мерак на јакничето/бундичето до сега на ниедно парче облека сум немала, му се прерадував
Да,пола плакар од облека ми се од шутка.Има мн убави,ама евтини работи.Денес бев и си купив (добро де тато ми купи ) црна јакна за 1200 ден.,џемпер 400 ден,шал и капа 300 ден. и марама 100 ден.А минатиот пат си купив фармерки за 600 ден. и преубави се,а и квалитетни.
Еве јас денес бев во Шутка иси купив неколку работи , но само да кажам дека не ми е исто како пред 2 години кога и бев последен пат а имаше повеке роба Си купив едни чизми со крзно до глужд , црни , за 800 денари Бела плетена туника со украсни копчиња на ракавите , 300 денари 6 пара чорапи за 100 денари 2 боди за 150 денари црно тесно фистанче на горниот дел имаше чипка а од позади копчиња - срценца многу интересно за 600 денари имаше и други бои црвена , сива и теѓет Барав ракавички за ќерка ми (со еден прст) но неможев да најдам , па чудно ми падна Барав мали чантички, но немаше ич избор видов секаде само со знакчето Шанел Да знаете за туники , јакни и чевли има најголем избор Си барав и пантолони црн да се поинтересни но немаше ич избор незнам зашто
Леле и мене ми се има случено истото, кај истата жена. Инаку сум била еднаш и сум купила 2 туники и толку.
Еве со што се подновив од Шутка: Кремастите 400, фармерките 600 (се на попуст) Џемпериве по 300 А фустанов сестра ми ми го купи за роденден 990ден. во ГТЦ, вчера во шутка истиот + на бели и кафеаво го имаше 400ден (на попуст), сите фустани 400...аххх
Snow ова попустов само вчера бил или ќе им останат цениве? Баш сакав да одам да видам што има викендов и штета што не отидов.
^Незнам, баш една жена прашуваше во една продавница кога влегов, зошто толкав попуст, продавачот и одговори ќе им стигала нова роба. Е сега ај да речеш за таа продавница. Ама скоро цела Шутка беше со попусти, да не знае човек што попрво да купи. Имаше уште едно 5/6 работи што сигурно би ги купила без размислување да носев повеќе пари со мене.
Да,купувам. И тоа кога одам носам повеќе од што мислам да потрошам (нели за секој случај),ахааааа Пусти шопинг....... и на крај крпам за автобус да се вратам назад од проста причина што секогаш сретнувам парталчиња што ми биле прескапи некаде низ центар и во тој момент станувам алчното чудовиште за облека......
Се зависи од кога не си била во шутка јас бев пред нова година и цените им беа истите јас си купи џемпер за 350 сличен на твоите што им е на попуст 50денари помалку и фармерките им беа толку чизмите по 400 денари и 450 ташни по 200 денари зборувам за цениве од пред нова година така да никаков попуст немаат!
Ајде пуцајте што све има кој бил најскоро треба да одам деновиве или во сабота. Фармерки од оие потемно сини што се без ништо на нив залепени со ластик има?! Не на ластик горе во половината, на патент со копчиња да си бидат, туку да се приспособуваат на нозете..знаете на што мислам сигурно Сакоа? Чевли? Што се има?!