Bev pred 2 nedeli i si kupiv kaput!! Mozebi e cudno ama bea dolgite 1000 denari! U sred zima se 1800 a isti.. Dolgite bea samo 1000 den. a kratkite 800. I taka go nosev ednas pa zdravje vo drugata zima
Девојки прашањево не знам дали е за тука, ама не знам каде да го сместам. Женскиот пазар каде што има материјали дали работи и во недела?
Во Шутка кога се попустите на летни алишта? Зошто сега е пролет па мислев да не има попусти за во лето?
ако бил некој во скоро реме да ми каже дали има уште некои чизмици да се најдат за ефтино по можност на висока штикла?
Бил некој сеа скоро во шутка да ни напрај еден апдејт шо може да се најде? мене на пример, ме интересира кошулчиња дали има и колку се движат и дали има избор на ташни?
да кажувајте и јас сакам да одам шутка одамна не сум ја посетила,конечно оваа недела се надевам ќе биде
Јас се збогував со Шутка. Лани испазарив таму, ама најдов многу работи со грешки, или парталчиња, а кои беа за многу малку поефтини од по бутиците. Ниту можев да пробам на раат, и се збркав по таа гужва. Да вредеше, цените да беа привлечни ќе појдев пак. Ама, многу се занесени со цените и не ми се исплаќа повеќе да се малтретирам до таму. Не е Шутка тоа што беше.
Изгледа веќе ретко кој оди во шутка, последен пат кога бев сите цени беа минимално пониски од бутиците, а бидејќи не сум од Скопје не ми се исплати
И јас кревам раце од Шутка! во понедленикот бев и цените им беа вртоглави, речиси и да не се разликуваа со оние во бутиците, и само добиваш гратис задоволство да те туркаат, да бркаш бус и да гледаш слика на популарнуиот Кока Кола. значи тие си свртија во глава дека им одиме од цела македонија, па ставиле 1500 ден мантилчиња, 600 денари блуза и марама, 700 денари за проѕурна кошула и така натаму..... кога ќе им дојде памет известете не, да ги посетиме пак
Си купував ролки, бодиња, такви ситни работички. Лани чизми си купив и арно ги носев. Оттогаш не сум одела и немам појма како идат цените.
Кои цени јас ги видов од кои се зачудив (во бутиците се исти цени или пониски)- прозирни кошули и кошули - 700 ден. фармерки - 1000 нагоре ташни - 700 нагоре сакоа - 700-1400 долни тренерки - 700-800 обични маици - 300 (А, материјалот беше катастрофа, во Певекс за 200ден. се сто пати поубави) обични панталони - 750 сукњи (скроз најобични, платнени) - 600 нагоре Имаше и поефтини, ама претежно овие цени ги видов и си реков ништо не пазарам, и се што си сакав си го купив низ Центар.
Досега имам отидено само 3 пати, од кои два пати кога си барав нешто за матура (а ни сама не знаев што барав, па на крајот искористив фустан кој веќе го имав). Баш сега се мислев да отидам и да ѕирнам за пролетна гардероба, ама со коментариве за цените некако ме предомислувате Башка што мене Шутка ми е многу далеку, па и не знам баш колку ќе ми се исплати да се одвлечкам до таму...