Беа поевтини мислам до пред некое време, јас земав пред една недела 1350, 1400 беа ама ми попушти 50 ден ххх
jas koga imam moznost odam, zs da ne, istata obleka so e po butici ja ima i tamu, vo buticite gospod da ne ja pravi... samo to e so na nekoi tezgi nema soblekuvalna za da vides kako ti stoi, drugo e na izgled dr e koga ke odbeces, na pr, jas sega si kupiv farmerki za 600 den a istite gi najdov za 1400, isto taka za n.g si kupiv sako za 550 den a vo buticite bea po 850-950 den
Мислам дека имаше цветни фармерки, со бела основа.. А за сакоата на едно место беа 900, не прашував на други места, значи толку се движат
Во Шутка не сум била малку поодамна,но мајка ми беше пред не полни две недели. Земала фустанче за 700 денари,блузичка некоја до 200 мислам,и по 200 денари начекала преубави балетанки и чевли на плута.Штета што не се мој број,ќе ги изнаносев.
Бев денес, и моментално се слаби со роба...дефинитивно кај и да е ќе стигне нешто ново во две три продавници така спомнаа.
Катастрофа се, цел пазар го пребарав и не најдов асални фармерки се некои со висок струк али онаков дошиен, грд . Додуше најдов едни така понормални ама ми одлупа цена 1600 како во бершка да си влегол
Сега има слабо роба бидеќи минатиот викенд беа дојдени на панаѓур во Прилеп и многу работи испородадоа па сега евентуално ако набават ама мислам дека овај викенд шо иди ке бидат Во БИТОЛА