бев денес па репорт панталони долги како хеланки 300 денари сукна летна со палто со 3/4 ракави 1100 комплет фустанче со јака од циркони 650 денари тренерки 1300 денари фарметки од 600 па нагоре боди на рамки 2 за 150 денари отприлика тоа е што си земав
Фармерки само од таму купувам и тоа за 600 ден.Не можам на др место да најдам такви.Тесни,мислиш некои како за слаба девојка,прекрасен крој и навистина ми се допагаат и секогаш ги купувам само од еден дукан,не на секоја тезга или секој дукан.А за друго,маици/блузи/марами/хеланки ако налетам на нешто убаво купувам.
^^ ако не си го купил он, на подарок му го донеле имам блузички од таму на кратки со апликации и со машни по 150, 200 и 250ден за секој ден во летниот период, си имам купено и обични џемперчиња по 300 и по 400 ден зависи од модел и фармерки си имам купено ама 800 ден беа, има и поефтинки сум купила ама се прават коленици
Сакам деновиве да одам за шутка,па ако бил некој нека ми каже дали има свечени фустанчиња како за на свадба и штикли,и како се движат цените?
женски бев пред една недела повеќе бев за секојдневна облека фустани долги за на работа,блузички,комбинизонки најдов ама слабо повеќе беа свечени за матури,свадби кратки долги цените им беа од 800 до 2000 на свечените фустани имаше доста избор и на фустани и на кондури убави се надевам помогнав убав ден
Никогаш ништо немам купено .Безвезе гардероба со цени како во бутиците.Кога видов како се носи-транспортира не би облекол на мене нешто од таму.За истите пари се наоѓа убава гардероба низ центаров и по локалните бутици .ШУТКА е само името останато на евтини работи :geek: Спојлер тренерки од 2000 кинески со лош квалитет ,а во адидас за 2600 на попуст , па ... има разлика нели ?.....
Деновиве планирам да одам па ако некој бил скоро да ми каже имали нешто така интересно парче облека ама не толку скапо
Ако начекам некад нешто прикладно и башка број ко за мене,зашто да не Не ми е фрка мене да купуем алишта од таму,битно да послужи работа хахах
Имам одено еднаш пред многу години со едни роднини они пазаруваа за бовчи за свадба ама не бев нешто многу изненадена од убава роба, инаку секогаш кога одеме за ск го напнувам тато да отидеме до шутка ама он се несака со изговор циганите да не и му ја изгребале колата аххх