Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.103
    Допаѓања:
    36.277
    Одамна не сум била во Шутка. Сестра ми беше таму пред неколку дена и си купи маички и градник. Рече дека имало убава, а ефтина облека.

2. deliza

deliza Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    13.007
    Само еден фустан имам од таму и многу е убав :D ..Никој не ми верува кога им кажувам дека таму сум го купила :rock: ..Па после сум идела и неколку пати ама не сум можела ад најдам ништо по мој вкус.

3. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    Не повеке преферирам марки а во Шутка мислам дека не е за мене повеке уживам кога носам марка на мене :D :*

4. skenco

skenco Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    49
    да сум купувала во шутка има буквално се,ама у последно време претераа со цените ги напумпаа како да продаваат бренд а не фалсификат,еве на пр.маж ми сакасе да си купи фармерки и продавацот му вели 1.600 ден,отидовме друг ден во гтц истите ги купи за 1.200 ден.има и ефтини работи ама мислам дека у град е подобро на секој цекор распродазба а овие ни данок ни фискални а сакаат да продаваат скапо

5. EMA2

EMA2 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    33
    Шутка е најпопуларниот шопинг центар во Mк само повеќето се срамат да кажат не знам зошто :) имам сретнувано попознати фацки баш таму. Jас имам купувано доста работи и се покажале доста добрo, знаци зависи кога ке отидеш,ми се слуцило да одам и ништо да не купам ама и да купам по 4 работи за 1000 ден :D :D :D Jас препорацувам да се оди во работен ден,за викед е гужва и поскапо е ;)

На Olivia.Grace му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Имам отидено три-четири пати ама тоа многу одамна беше. Пред 4-5 години. Ама веќе не одам. Плус далеку ми е, плус и низ центар можам да најдам евтина облека.

7. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Сум била, си купив пижами и после првото перење се претворија во крпи за бришење прашина :(

8. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    Дали во последно сте биле Шутка? и ако можи да ми кажете дали има нешто блузиња ова она поевтини да знам дали да одам? оти не е баш блиску..:/

9. skenco

skenco Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    49
    да има многу избор на блузи за џабе пари има дури и по 100ден. и се супер за фармерки

10. PinKitty

PinKitty Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    8
    има нешто кошулчиња како овие шо се сега карирани или тексасни?
    иначе фала многу :*

11. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Кога одам во Скопје, најчесто два - три пати годишно, редовно одам во Шутка. Пазарам се што ми се допаѓа. Најчесто од таму земам фармерки, џемпери, ташни и по некое фустанче ако ми се допаѓа :D

12. tofi

tofi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    13
    Не пазарувам во Шутка,а искрено и немам желба ни да одам таму :!:

13. Dupona

Dupona Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Здраво,

Прочитав во минатите одговри дека Шутка работи и во недела.. само дали знаете до колку часот отприлика? И дали има случајно и свечени фустани? Секогаш сум пазарувала во работен ден или во сабота, но во недела нема никогаш одено , а исто така никогаш и не сум разгледувала свечени фустани таму .. најчесто кежуал облека... Благодарам однапред за одговорот :)

14. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    ^ Да работи и во недела. негде го 3-4 саат затвараат.Свечени фустани има во 1 или 2 бутика само.

15. Dupona

Dupona Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Blagodaram za odgovorot :)

16. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Свечени има во 3-4бутика, од 600-800ден и во еден 1500ден, ама баш свечено и со циркончиња, долги, елегантни.

На Dupona му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dupona

Dupona Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Ima nekoi vo vakov stil?

Прикачени фајлови:

• dolgi svetkavi.png
      dolgi svetkavi.png
      Големина на фајлот:
      177,9 KB
      Прегледи:
      286
    • pppp.jpg
      pppp.jpg
      Големина на фајлот:
      36,5 KB
      Прегледи:
      286
    • pppppppp.jpg
      pppppppp.jpg
      Големина на фајлот:
      58,9 KB
      Прегледи:
      285
  18. Dupona

Dupona Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Ovoj mi e fenomenalen , no ne veruvam deka slicni bi nasla vo Sutka... a i vo Skopje, ili se premmnogu ednostavni ili se premnogu kic so se sto e mozno na niv..cirkoni, monista, cipki

Прикачени фајлови:

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Во Шутка не одете за свечени фустани.
    Шутка се знае за чевли и ташни пред се, за облека искрено последниве години не се исплати специјално да се оди кога веќе ги имаш Певекс, Пренди, Мана и други продавнички со натпис се за 200 ден.

Али за фустани одете на женски пазар ако сакате поефтино. Во делот со продавничиња со материјали има и продавничиња со рачно изработени свечени фустани, Made In Turkey.
    Може да се најде добар фустан иако е се ствар на вкус, повеќето фустани се со циркони и светки, таков е едноставно стилот на свечени прилики во муслиманските земји, ама може да се најде и добар фустан.
    Јас лично во чаршија бев изненадена од изработката на фустаните од Турција, совршен крој.

А фустанов поставен погоре да го видите на закачалка ќе изгледа како кичесто парче преполно со монистри. Вака на девојкава е просечен.

На Hipster и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  20. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    па како нема да пазариме во шутка кога е таму нај ефтино :*