Девојки јас денес бев и не видов апсолутно ништо. Значи прв пат се случува да се вратам со празни раце. Добро де си купив само две прслучиња, тигресто-розево, и едно праскаста боја со црно чипче. Значи фармерки нормални нема. Сакав најобични темни, еднобојни без ништо на нив и не најдов. Има од оние грдине со онаков дошиен висок струк, или пак позади со некои врвци да се закопчуваат И незнам како успавте да најдете по 600 денари? Јас за кои и да прашав беа по 900, 1000. Искрено по 1000 има во теранова, а по 1200 низ бершка и страдивариус. Марами еднобојни нема, има само од оние потенките што се шарени, што ги има по кинескиве продавници. Палтенца над 1000 денари. Е џемперчиња има, онака убавки, ништо посебни не се,ама и тие се од 700 нагоре. Сума сумарум повеќе не им одам. Од таа гужва турканици и викање добив таква главоболка што до сега лежев, и си го изденгубив целиот ден. Дали не го погодив терминот или навистина се слаби со роба незнам ама јас се разочарав
а зашто да не би пазарувале Па тоа е Шутекс сепак Истите работи по бутици низ Скопје, Битола, ги продаваат по 3дупла цена
Да одиш пак,ке се најде нешто тоа е Штудгард За викенд никако многу е гужва и скапо е Истите работи се и низ град,ама секако зависи каква среќа имаш,но обиди се пак
Ама тоа е чудното, овој пат кога отидов најмалку гужва имаше. Порано колку доаѓаа од долните градови. Сега никој немаше, единствено тие што си живеат таму се шетаа по улици. Дали виделе дека цените им се малку преценети или незнам што е ама некако како да не е тоа што беше. Јас немам отидено од мај месец и се осеќа голема разлика. Единствено ме нервира тоа што на секои две метри ечи различна ромска музика, кој се дере, кој свирка кој пее глава ме фаќа од таа атмосфера ама најсериозно И дај кажете бе каде да барам едноствани темни фармерки, еднобојни, дури и конецеот да не е во различна боја? Само во теранова видов ама не стојат ич убаво, бар мене не ми стоеа.
Сум била неколку пати, као демек да ја вратиме дома жената што ни чисти, да не се вози со автобус сум си купила неколку парталчиња, за парите таман си е квалитетот
Јакни има, ама ако бараш од оние како пошушкав матријал незнам како да ти објаснам не се платнени Вакви ако мислиш има, цена од 1000-1200 па нагоре
Не дека нема саглам избор, се наоѓаат по градов и поубави евтини работи. А не дека патам по марки и слично.
ја бев во неделата си купиф фармерки циклама боја за 250 дебели, многу убави тесни цевка капут 1500 2 марами 150 2 боди 70 ден блуза 600 ден и така многу ретко одам ама кога идам растур праам
Девојки кј бил скоро во Шутка? Ве молам писете дали знаете имали секојдневни фустани зимски до колена,не плетени туку потенки ко за на работа до колена така ? Ако мозе цените отприлика