Во Шутка имам појдено еднаш. Си купив тогаш некои евтинки работи, ама никогаш не ги облеков. Е сега ме интересира за тие што биле периодов дали има зимски палта убави??
Им напреднува бизнисот. Јас кога бев немаше ништо од овие цени кои ги видов на фб. Сите цени беа повисоки. И си купив од в Центар некои ситници, малку поскапи, ама вака навидум и поквалитетни.
Кога идат кај нас и ако нешто од бежутеријата ми се допадни или ако нешто пренајпоќе ми се допаѓа ианче не .
Не. Искрено ништо не ми се свиѓа, и шопинг таму мислам дека е само фрлање пари за џабе, се некои ситници, се изгледа евтино а уствари кога ќе видиш колку си потрошила . Бев еднаш и повеќе Не знам колку години не сум била. Може има некои евтини работи, ама кога се работи за квалитет... Имам другарки шо прават убав шопинг таму, незнам како ли само ги наоѓаат работите. За некои тракатанци, пример колани, ташнички, марами и слично ок, ама па не ми се исплаќа само за тоа да одам до таму...
Бил некој на Шутка последниве денови?сум со план да одам,па со оглед на тоа дека не сум од ск би била благодарна ако некој ми каже дали вреди да се појде или не,како се движат цените
Луѓе како се стига до Шутка? Со кој автобус и на која станица треба да се симнам(знам дека оди 19ка натаму..)?
Брее од кога не сум била во Шутка... Да имам 2000ден. ќе одам ќе се изнакупувам за цела сезона. Ама некако во последно време си купувам по нешто ситно секој месец, а за една работа не ми се оди до таму, па се снаоѓам низ градов. Ај во февруари ќе земам некој денар што сум работела, па може ќе си се почастам.
Во шутка крзнените елеци исти кako на сликата подоле 450 ден https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
И од мене прашање-од шубарите видел некој во Шутка? Од овој тип И цени, ако знаете. И патем... брука жива сум, ама каде треба да се симнам од автобус? Не сум била може 10 години, како да треба во странство да одам ми е...
Од 800 до 1500, дури на некои места и 2 за 1500 (зависи дали тенки или дебели). Имаат убави модели, мене посебно ми се свиѓаат црвените и крем со црна бордура.
Има вакви во Шутка и одприлика колку им е цената? https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7276_n.jpg