Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. Safira26

Safira26 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    106
    Зависи дали е краток или долг...кратките мислам дека се со 1000, а подолгите се по 1500/1700 ден. :)

На Pelikan му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ilovecupcake

ilovecupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Ако била некоја девојка денес, нека ни каже што и како имало?!? Ви благодарам :)

3. ilovecupcake

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Да направам мал апдејт на темава, бев денес и искрено се изненадив од изборот на фустанчиња за Нова Година. Имаше буквално секакви, кратки, со светки, пеплум, со проѕирни делови, со интересни принтови и се движеа од 700 до кај 1300 денари. Капутчиња и јакни имаше исто добри, цените од 1000ка па нагоре во зависност колку се дебели и долги јакните/капутите. Џемперите сегде беа околу 250-300 денари и повеќето од нив ми се допаднаа, марами и накит ефтин, ташните од 200 до 400 денари.
    Пријатно изненадена од изборот и моделите, затоа што дефинитивно некои од работите што ги видов таму, во Центар се дупло поскапи.

П.С. Можеби дека недела а и предновогодишно имаше премногу гужва, така што ако планирате да одите направете тоа да биде рано сабајле, одприлика 9-10 саат :)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Pelikan

Pelikan Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Ммм примамливо, после нова година ќе одам да си купам капутче и џемпер пошто в центар цените се као на попус ама 3-4 пати поскапи.

5. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    Da prasam za tasnite. Ubavi li se da Ne se kako onie na Bit pazarsto se.prodavaat.dolz avtobuskata ako.se takvi da Ne.odam.voopsto ne gi biva ic

6. ilovecupcake

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Најпрво зависи од вкусот а и од каков стил на ташна ти треба, а и нормално колку пари сакаш да дадеш. Конкретно мене не ми се допаднаа бидејќи беа по "деловни" моделите, а јас сакам некои што можам да ги мафтам до факултет а и да бидат поголеми и да собираат триста тракатанци. Додека пак за разлика од мене, мајка ми си купи две по 400 денари, но се покласични и ко за на работа. Така што најдобро прочепкај низ темава, можеби некој има и слики од тоа што си купил, па би добила претстава за какви ташни станува збор :)

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.103
    Во петок планираме со другарка ми да идеме до Шутка, е сега пошто не сум била таму едно добри 6-7 години се сум заборавила, каде можеме да се паркираме и да ни остане читава колата :D Два пазара ли имаше мал и голем? :?: :$

8. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    И јас планирам да одам,но истиот проблем како тебе не знам дали ќе се снајдам бидејки којзнае од кога не сум била.Ми велат дека со кола не би требала да одам,бидејки за кола таму не е многу сигурно. :worried:

9. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Знам дека сакате со кола,ама јас би ви препорачала да не одите со кола.Таму е лудница знаете и ако немате некој барем познат да ја оставите колата,ништо.Еднаш бевме со другарка и со татко и тој ја остави колата во амбулантата бидејќи имал познат,а и за таму му беше страв.Одете си со автобус,да не останете без нешто или најстрашно без кола. :lol: :)

10. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.103
    Едни соседи фамилијарно со се деца идат со кола веќе години уназад, ама срам ми е да ги прашам каде се паркираат :D И јас сум за автобус ама другаркава не можела по автобуси далеку живеела , исто пари ќе и дошло :( Јас мислев некој паркинг да не има ама слабо изгледа :lol:

11. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Јас колку што имам видено,нема.А да ги прашаш ти,најдобро ќе биде така.Можеби имаат некое сигурно место :) .

12. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Еднаш го убедив мм, ама има сигурно 7-8 години, да одиме со кола :D . Ужас невиден, хаос и безредие. И на крај, колата ја оставивме кај еден Циго пред куќа и ни наплати 50 ден. за тоа :D . Сѐ е бизнис. Ама демек-гајле немај бе, ја ќе ја пазам. ;)
    Ако ептен не е зорт, не е за со кола таму, никако.

13. Diamond1

Diamond1 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    Има паринг веднаш до градинката, го наплаќаат и демек колите ги пазат двајца цигани а тука одма над градинката почнуваат и продавниците :)

14. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.012
    Јас кога одам со моите со кола паркираме по уличките после пазарчето, нагоре што водат.
    Пишува ПАРКИН- неможе да го утнете :D

15. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    1.594
    Пазарувам,да,бидејќи истите работи што ги има низ продавниците во Ск,ваму можат да се најдат за поефтино.А кога идам со братучед ми или со моиве,гледам колата ја паркираат,10тина метри,пред продавниците,таму има цигани,и плаќаш негде околу 50 денари,и чуваат,ко божем некој да не ти ја соберел :D

16. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.103
    Еве ме мене, само што се вратив од Шутка :D бевме со кола се паркиравме тука на улицата одма спроти тезгите за 50 денари жива здрава е колата :P иначе на секој чекор има паркинзи :)
    Купив две ташни по 400 преубави се , имаше и по 200 ама тие не ми беа убави . Зедов џемперче 200 денари, на секој чекор има по 200,350,400,500 ама тие поскапите не вредеа баш за парите.. И едни тренерки поклон за брат ми преубави мекички :) Зедов гаќички,навлаки за перници,кујнски крпи се тоа поевтино од пазариве. Не шетавме многу немавме баш време , ама дефинитивно идам пак следен пат. А, да и немаше гужва како за сабота :^)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Да ве известам женски денес со мм бевме и си земавме доста добри работи јас три џемпери туники,од 300 до 350 до 400 мм дуксер еден и еден џемпер,се разочарав за ташни немаше избор ама ич во глобала мислам,дека спуштиле цени и се исплати од таму да купуваш,додека претходно имаа многу набиени цени сега им се ок само до кога ќе ги држат тие цени...

18. Femmince3

Femmince3 Нов член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    има ли некој видено дали има плико ташнички и која цена се ?

19. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    е баш има убави ташни на почетокот кога идиш со автобус од десна страна една продавничка по 400 денари убави се ептен исто и подоле од десна страна по едни скалички и таму имаше имаше и едно друго дуканче али таму не влегов а на тезгите не беа убави тие ефтините но овие по 400 вредат и тоа како ;) :swear:

20. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.103
    Исто и јас од првата продавничка од десна страна ги зедов ташните , стварно имаше убави модели, во останатите не ми се допаѓаа баш ама тука и материјалот и моделот и бојата се си беше на место. Штом можам ќе ги сликнам да видите ;) Воопшто не се како оние по пазарине од 200 или 250 денари кои воопшто не се убави, овие се баш налик на поскапи чанти :D