Пред 3 години во Шутка купив јакна за 1000 ден. од еко кожа и ја носам се уште! Дефинитивно може да се најдат вреди работи таму, кои што низ градот ќе бидат минимум 2 пати поскапи. Само пазете на паричникот!
Devojki sakam utre da odam do sutka so avtobus,za simnuvanje ke se snajdam ke go prasam vozacot no za nakaj doma kade tocno se naoga avtobuskata da ne gi prasuvam romite tamu nejkam
Секогаш има некој што чека автобус таму,ќе видиш каде што ќе чекаат повеќе луѓе.Блиску е до местото каде што се симнуваш,само нели од другата страна,има една продавница за чевли одма кај автобуската и сигурна сум дека ќе чека некој.Јас и другарка ми кога бевме првпат така сфативме каде е,видовме каде чекаат сите.Незнам како да ти објаснам убаво и можеби е сменето нешто,одамна не сум била.Се надевам помогнав
Затоа што сум од друг град не одам. Ако одам некогаш кон Ск, имам 2,3 пати отидено. Треба да се разбара, има убави работи, и истите ги имам видено во продавниците за многу поскапи цени.
Малце осет треба да се има со коментариве. Ќе те изедат они ако ги прашаш зошто нели- не се луѓе они, животни се И без разлика какво мислење имаш за нив, на сајтов можеби има роми и што мислиш, како ќе се осетат?
А, што лошо има во тоа што пишала девојкава, јас не гледам никаде навреда, сигурно и не мислела ништо лошо, очигледно си ромка па си најде навреда каде што ја нема Не сака да прашува може има причина, и јас на некои места не сакам да прашувам а тоа воопшто нема врска со луѓето и што мислам за нив дајте не се рчкајте за ништо Sofijanoka Ташните се слични на изглед, има доста моделчиња и се по 400 денари
БОЖЕ ГОСПОДЕ ПА ТИ СИ БИЛА ВИДОВИТА ВАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Не сум ромка, ОЧИГЛЕДНО и јас гледам навреда на некој начин во болдираната реченица. Ми остава погрешен впечаток. Страшно ме нервираат такви луѓе како тебе што кога ќе се "застане во одбрана" (во наводници е бидејќи неможам да најдам друг збор за тоа)на некои луѓе одма тој што ги брани мора да биде еден од нив. Значи страшна работа ццц
da de a ti odma znaes sto sum mislela jas i ne tresi gluposti demek ne si romka a odma se raspravas tuka mislam daj, odi zamaraj drugi , nikoj ne te navredi ni tebe ni tvojata nacija, samata si kaza si videla navreda vo napisanoto,ako ne si romka toA voopsto nemase zasto da te navreduva , ne treba.da si vidovit za da ukopcas
1. Босанка сум, кажувам дека.гледам.малцр не разбирате што и како. 2. Да,.има навреда во.твоето напишано. И да било.ненамерно, гледам дека и вака и онака не ти.сече дали навредуваш или не. и за да видам некаде намера немора да.сум ромка, или мора.да сум хахахахахахаха? Ццц Тебе очигледно ти е утеха да сум ромка, па.демек.гледам.навреда кога и не пстои. чисто.да.се извадиш за глупостите што ги пиша
и јас мразам кога некој изиграва портпарол на друг Искрено максимално се глупирате со коментариве,истите ги имам слушано и за Бит Пазар така да да појаснам Од Ск сум и Босанка сум да,во Шутка е многу добро и ефтино и нормално ако ти се погоди денот да најдеш се што ти треба,но вакви коментари се плашам,цигани и ред др работи се без веза. Неколку пати имам одено сама и со кола,најнормално било каде застануваш и сама и никој не ме ни погледнал,а не па колата Сама сум шетала купувала,се ценкав па и ми кажувале што како да се вратам ма да немало потреба. Не се секирајте не сте единствени на свет,какви Роми и Ромки имам видено у Шутка би се згнасиле од нас,фала пријатно
Јас само ќе кажам "Не по врат,по шија"кој сфати,сфати ова е форум и кој што сака ке си пиши, оние навреденине нека не го тупат многу и искрено страв ми е сама да идам и шутка и бит пазар и што? особено бит пазар тие гледања свиркања, коментари прости како и нив,они по своите не прават така да се разбереме но по другите ела да видиш и сеа ајде девојкава над мене пишала цигани, нападнете ја неа да видам другите кај културно условуваат одма дрндате тука ццц се е јасно пс. не се мачите со вракање на навредливи коментари не полимизирам со вакви луѓе
Бил некој да ни каже како поминал? Јас кога бев последен пати имаше претежно џемпери и јакни/капути.. Има нешто ново или да не идам за џабе? )