Ај ве молам тие што сте биле во скоро време да ми кажете дали има интересна роба во Шутка и како се движат цените за џемпери,фармерки,кошули... ? Планирам да одам во недела па да знам
Jас бев вчера.По уличката од десна страна скоро на крај имаш еден бутик само за фармерки,по 500-600 денари се.Секогаш од таму си купувам и сум задоволна. Џемпери и кошули имаше разни. Цените се движеа 400-600 денари. Вчера дека немаше многу гужва си изнакупував многу работи а за викенд ќе има плус и нова роба.
Може да се најде нешто и на Шутка. Сум купила неколку работи. Иначе, најмногу ми се исплаќа тоа што има чорапи 5 за 100, и гаќи 5 за 100 денари. Последен пат кога бев си зедов 10 пара гаќи ајмо.
хахахахахха и јас кога одам во шутка, не се враќам дома без чорапи и гаќи Купив пред 3 години од Шутка чизми, ниски, кафени, антилоп. Ги убив од носење 3 зими по ред, конец не им попушти, како сега да сум ги купила изгледаат. Ги платив 1600 денари и секоја зима викам , да им се алал парите на лугето. Не сум била оддамна, ама викендов морам да идам да видам дали има пролетни мантилчиња.
И јас пазарувам во шутка понекогаш, а зошто да не кога некои газди на бутици идат и од таму купуваат роба *на големо и пак им ја даваат поефтино*, подобро ке платам 1600 денара за 3 пара фармерки отколку толку пари за еден пар поздрав
добро бе,кога носите нешто и кога шетате низ центар ве прашуваат лугето кај го купивте ове парче или колку пари дај бре ве молам не бидете деца и во шутка и во незнам каде да купувате и колку скапо да купувате ако немате стил бадијала.сакам да кажам од 100 ден.маичка да купиш ако си имас вкус и стил да комбинираш супер ке испаднеш,а ако купуваш некоја марка а не ти стои иди утепај се подобро.
Јас утре ќе се закренам од овде и ќе одам Скопје поради Шуткава Се надевам дека не сум голем баксуз и за џабе да ми биде идењето Како и да е без боди, гаќички или чорапчиња нема да се вратам
Од шутка ми се бодите и сум супер задоволна (а верувам и сите што ги купиле ) - 70 денари парче - каде го има тоа? Од облека си имам купено џемперче за 400 денари и е суууупер, и фармерки за 700 денари, меки, со ликра, не пуштаат воопшто боја и се разбира не се „варосани“! сега за пролетва се спремам за таму да видам некои кошули, ако има
Strangewoman чекам после да пишешеш ипресии од Шутка , што има што нема ........ Па ако не и јас да си фатам патчето
Задоволна си дојдов дома. Со полни раце Има пролетна гардероба донесено, фармерките од новата колекција ги даваат 700 ден. Ама јас си зедов 2 пара плус дечко ми 1 пар од едно исто место и по 500 ни ги дадоја Кошулките се по 600 ден. (за разлика од Прилеп каде 1300 ги даваат ), пролетни мантилчиња имаше и беа по 1200 ден. блузите од 200 па нагоре. Имаше и блузи со кратки ракави, перфектни за на фармерчиња со патичиња, и тие по 200 ден. Салонки во најразлични бои од демек нова колекција (така викаа) до 1300 најскапите, ама стварно беа . И тренерките беа многу ефтини 800 ден. комплет какви сакаш бои и модели. Другото боди, гаќи, чорапи си се стандард, 5 пара гаќи 100ка, чорапите исто. Бодите ги даваа 2 за 150 ама не ми беа тие убави, другите што беа поскапи дури за цели 10 ден. се поубави и поквалитетни. Епа толку ми текнува. Ако ви текни за нешто друго прашајте
И ташните не беа скапи ( не знам за мене ништо не беше многу скапо во споредба со Прилеп ). Имаше многу нови модели од 350 нагоре. На лик убави беа, бои и модели секакви. Иако првично викаат 350ден. , после до 200ден. пуштаа
е што убаво вие што сте си блиску до шутка ќе се напазарувате за малку пари.......!! и јас би сакаал да одам накај тама да видам што како е и да си купам и јас нешто од тама
Леле немојте ташни да барате во шутка, многу се забегани барем по мој вкус искрено од шутка се би купила ама ташна и за 50 денари да ми дават нема да купам. Во еко и елит има од 700 денари па нагоре ама да знаете, нема да зажалите.
Не бе Штрумфче, има добри. Има и избор, на повеќе места. Си купив јас последниот пат кога бев 4 ташни по 250 ден, одлични се. И плус исти такви има во Еко и Елит за 700-800 ден, само поголем избор на бои има на Шутка.