Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    8.547
    Ај ве молам тие што сте биле во скоро време да ми кажете дали има интересна роба во Шутка и како се движат цените за џемпери,фармерки,кошули... ? Планирам да одам во недела па да знам :)

2. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Jас бев вчера.По уличката од десна страна скоро на крај имаш еден бутик само за фармерки,по 500-600 денари се.Секогаш од таму си купувам и сум задоволна.
    Џемпери и кошули имаше разни.
    Цените се движеа 400-600 денари.
    Вчера дека немаше многу гужва си изнакупував многу работи а за викенд ќе има плус и нова роба.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    А дали има пролетни мантилчиња и која им е цената?пролетни блузички,туники,балетанки.... :?:

4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Може да се најде нешто и на Шутка. Сум купила неколку работи.
    Иначе, најмногу ми се исплаќа тоа што има чорапи 5 за 100, и гаќи 5 за 100 денари.
    Последен пат кога бев си зедов 10 пара гаќи ајмо. :lol:

5. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    хахахахахха и јас кога одам во шутка, не се враќам дома без чорапи и гаќи :D :D :D
    Купив пред 3 години од Шутка чизми, ниски, кафени, антилоп. Ги убив од носење 3 зими по ред, конец не им попушти, како сега да сум ги купила изгледаат. Ги платив 1600 денари и секоја зима викам , да им се алал парите на лугето. :)
    Не сум била оддамна, ама викендов морам да идам да видам дали има пролетни мантилчиња. :)

6. lady05

lady05 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    48
    И јас пазарувам во шутка понекогаш, а зошто да не кога некои газди на бутици идат и од таму купуваат роба *на големо и пак им ја даваат поефтино*, подобро ке платам 1600 денара за 3 пара фармерки отколку толку пари за еден пар :emo: поздрав

7. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    добро бе,кога носите нешто и кога шетате низ центар ве прашуваат лугето кај го купивте ове парче или колку пари дај бре ве молам не бидете деца и во шутка и во незнам каде да купувате и колку скапо да купувате ако немате стил бадијала.сакам да кажам од 100 ден.маичка да купиш ако си имас вкус и стил да комбинираш супер ке испаднеш,а ако купуваш некоја марка а не ти стои иди утепај се подобро. :fubar:

8. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Јас утре ќе се закренам од овде и ќе одам Скопје поради Шуткава :) Се надевам дека не сум голем баксуз и за џабе да ми биде идењето :) Како и да е без боди, гаќички или чорапчиња нема да се вратам :lol: ;)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Од шутка ми се бодите и сум супер задоволна (а верувам и сите што ги купиле :)) - 70 денари парче - каде го има тоа?
    Од облека си имам купено џемперче за 400 денари и е суууупер, и фармерки за 700 денари, меки, со ликра, не пуштаат воопшто боја и се разбира не се „варосани“!
    сега за пролетва се спремам за таму да видам некои кошули, ако има :)

10. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Strangewoman чекам после да пишешеш ипресии од Шутка , што има што нема ........ Па ако не и јас да си фатам патчето :)

11. strangewoman

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Задоволна си дојдов дома. Со полни раце :)
    Има пролетна гардероба донесено, фармерките од новата колекција ги даваат 700 ден. Ама јас си зедов 2 пара плус дечко ми 1 пар од едно исто место и по 500 ни ги дадоја :) Кошулките се по 600 ден. (за разлика од Прилеп каде 1300 ги даваат |( ), пролетни мантилчиња имаше и беа по 1200 ден. блузите од 200 па нагоре. Имаше и блузи со кратки ракави, перфектни за на фармерчиња со патичиња, и тие по 200 ден. Салонки во најразлични бои од демек нова колекција (така викаа) до 1300 најскапите, ама стварно беа :inlove: .
    И тренерките беа многу ефтини 800 ден. комплет какви сакаш бои и модели.
    Другото боди, гаќи, чорапи си се стандард, 5 пара гаќи 100ка, чорапите исто. Бодите ги даваа 2 за 150 ама не ми беа тие убави, другите што беа поскапи дури за цели 10 ден. :) се поубави и поквалитетни.
    Епа толку ми текнува. Ако ви текни за нешто друго прашајте ;) :*

На machorka, Strumfeta93 и rossonerka им се допаѓа ова.
  12. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    блазесити :) и јас сакам да одам, се надевам за брзо :lol:

13. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36
    Ке одам деновиве па ке видиме што ќе има :D

14. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085
    Ташни разгледуваше? Како им е цена на нив?

15. strangewoman

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    И ташните не беа скапи ( не знам за мене ништо не беше многу скапо во споредба со Прилеп :) ). Имаше многу нови модели од 350 нагоре. На лик убави беа, бои и модели секакви. Иако првично викаат 350ден. , после до 200ден. пуштаа :)

16. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    е што убаво вие што сте си блиску до шутка ќе се напазарувате за малку пари.......!! и јас би сакаал да одам накај тама да видам што како е и да си купам и јас нешто од тама

17. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    382
    Какви тренерки? Памучни? Јас не сакам памучни, има ли други освен памучни? : )

18. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    382
    А да не знаете дали има црни обични сукњички?

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Леле немојте ташни да барате во шутка, многу се забегани барем по мој вкус искрено од шутка се би купила ама ташна и за 50 денари да ми дават нема да купам. Во еко и елит има од 700 денари па нагоре ама да знаете, нема да зажалите.

20. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Не бе Штрумфче, има добри. Има и избор, на повеќе места. Си купив јас последниот пат кога бев 4 ташни по 250 ден, одлични се. И плус исти такви има во Еко и Елит за 700-800 ден, само поголем избор на бои има на Шутка. ;)