Тρеба да отидам деновиве и ме интеρесиρа дали пρодаваат посебно гоρен од долен дел κупачи. Иначе κупачите што си ги κупив лани од таму за 500 пρед неκој ден ги видов во ДуκиДасо за оκолу 800 ден.
Го мразам местото, ама одам таму зашто често го наоѓам и купувам тоа што ми треба, по поволна цена. П.С: Фала за феминките погоре за муабетот за купаќите, треба да си купам
сакам вторник да идам до шутка ми пага слободен ден па викам да искористам, ама ми текна па дека понеделник им е Бајрам , ке работат ли мислите во вторник пошто и тогаш е 2 ден од празникот
Имам слушнато дека имало доста ефтини и убави работи ама скоро не сум била. А и слушнав дека многу се крадело. Натаму можеби ќе отидам некогаш. Зошто истите ако не истите барем сличните работи во бутиците да ги плаќам поскапо. И нема врска тоа што роми продаваат дома ќе си ги исперам алиштата.
Ако некој скоро бил дали може да ми каже дали сте сретнале вакви панталони или ваква нијанса нешто и ваков тип на ранец..
Јас пред 7-8 години одев често и наоѓав убави парчиња ама веќе не. Едно ги поскапија цените друго и градов се наполни со трговски, со убави сезонски попусти па нема поѕреба.
Девојки, дали некоја во скоро време била во Шутка да ми каже што и како има, јас утре планирам да одам па да знам
Никогаш немам одено во Шутка и не ни знам каде се наоѓа, само знам дека можам да се најдат убави и ефтини парчиња облека.
Јас бев во скоро време, и испадна за џабе одење. Буквално немаше ништо. Мајци летни, на кратки ракави по 150 денари имаше, исто за 150-две мајци рамбовки одеа во пакет . Оваа понуда ја има на секоја тезга. Фармерките како вообичаено, по 600 денари. Ташните по 150/200 денари. Имаше од оние фустанчињата, тексас корсет а надолу цветни, по 350/400 денари. Цветни панталони и кошулки во изобилство, а цветни сукњи ни една не заприметив. Само цветни фустанчиња по 350 денари. Сандалки ( римјанки) во продавниците покрај улицата што се, имаше за 300, 400 денари, преубави. Иста цена имаат и балетанките.
Па не многу често, ама одам со мајка ми. Само да кажам, не гледам ништо срамно во тоа, има шмизлички што ги исмејуваат тие што купуваат од таму, а нема врска, има работи што ги има во ГТЦ само поевтино Добро, назад на темата. Последен пат отидов кога барав патики да купувам, па поминавме со мама и рашетавме ама не најдовме патики, па си купив друго. Има маички, фустанчиња, фармерки, хеланки, ташни, такви работи, знаете, како и во секој бутик Си одам најчесто за да купам маички со омилени пејачи и пејачи затоа што има стварно многу.
Одамна не сум била. Со оглед на тоа какви се работи изнакупив ова лето за смешни цени на попуст, не ни планирам да ја ставам шутка за шопинг локација во брзо време.