Па си пазарувам фармерки,маичиња скоро секогаш кога ќе одам во Скопје.За мене и тие од 4000 се фармерки,и тие од 600 на Шутка.Вака барем ќе си купам повеќе пара,и ќе менувам за истите пари
Си пазарувам и тоа најчесто боди, рамбовки и пижами без ова не се враќам речиси никогаш. Зависи од изборот некогаш се начекуваат солидни работи некогаш немаат ништо.
јас бев денеска и има преубави работи и мн евтини новчаници има да бираш три тезги и се по 100 денари има џемпери од 150 па натака преубави ланчиња 50 денари палтенца така како за над блузицка не мн дебели по 400 ама беа пренај нај имаше капути исти модели како во манго бершка ии зара таму се од 5000 па нагоре а ваму за 1400 денари имапе панталони они како хеланик со џебчиња по 300 боди по 70 денари имаше преубаво сенки по 20 има пликоа по 100/150 кои истите се по 500 у град претежно се беа зимски работи
Да зошто да не, и могу пазаруваат а се прават дека не е така ,едноставно не ја гледам целта да лажат дека и е купено од некој бутик небива го украле ... Мене ми е ногу по исплатливо од таму да ги купам на пр фармерките по 600 денари да си купам два пара па можеби и три место еден пар од некој бутик со надуени цени
Бев јас денес во шутка, и има блузи и џемпери по 150 и 200, боди три за 200, гаќи 4 за 100, чорапи 5 за 100, јакни имаат од новиве модели како капути со кожни ракави тие им се над 1800 некои дури и по 2000 и 2500, чизми не видов нешто специјални ама и тие им се движат од 900 па нагоре, фармерките им се 600 и 550, само на едно место по 450 ден, и тоа е тоа од прилика
јас ќе одам следната недела ако има некој слика од тие џемперите од 150-200 да стави да видам какви се да не одам џабе
Од коа отидов да студирам у Скопје најчесто купувам у Шутка. Дури и од коа завршив со студиите одам на неколкуте месеци да си купам по нешто. Превише е ефтино, а ги има истите работи што ги има во обичен бутик. Колку за споредба фармерките кај нас во бутиците се 1200-1400 во Шутка се 600-800, јакните испод 2500 нема, у Шутка нема над 1700-1800.
да, ефтино е, има се што можеш да замислиш, глава да те здоболи од бирање, хаха, сакам да купувам мнооогу облека, но не сакам да трошам по 1000 денари на маички и џемперчиња, така што е одличен избор.
Бев пред еден месец Шутка и искрено се разочарав. Бев тргната за пазарење на повеќе работи ама не најдов ништо, освен едни чизмички (претерано евтини, 600 денари). Можеби јас не го погодив денот или не се по мој вкус, не знам. Блузи имаше еден куп ама се ми изгледаа на партали.
sasha fierce kako ne znaes sto e sutka se naoga vo skopije i e naselba suto orizari a toa sto zborat toe pazarot vo sutka kade ima stvarno dobri raboti i se poeftini a od kade se ti ?
anina za 600 den sigurno nema da se ubavi imaa 1200 do 1500 ama stvarno se ubavi i ne se skapi toa e nemodze epten da e eftino i e da ubavo m