Oоо мило не видов за тоа но знам дека видов повеќе комбинезони и доста убави кој беа испод 1000 оди види мислам ке си најдеш бидејки има некои дуќани каде држат квалитетни и убави фустани
Порано многу често одев со мајка ми, ама не сум била можда добри 4 години. Ќе го посетам некој ден о Шутко.
А кои денови е најдобро да се оди во Шутка за викенд или преку неделата, да нема мн гужва и да не се покачени цените
си имам купено дукс од шутка како студент у ск кога бев околу 400 денари и го убив од носење 2 години е после тоа....... ми стана мал, незнам дали од мене беше или од материјалот
Сигурно работат ...јас незнам кога не работат Јас не пазарам повеќе во Шутка зошто гардеробата им е изложена на улица и тоа бајаги прометна, а згора и нема кај да пробаш ( у кутија немам намера да пробувам ) Цените им се дури поскапи од PEVEX
Па Певекс има фелерична роба, нормално дека треба да е поевтина. До душе и тие ги качија цените. За фелеричен фустан сигурно не би дала 700ден.
Јас бев викендов.. Имаше нова роба. Панталони во сите бои, кошулки, фустанчиња.. Кожни јакни еден куп, буквално на секоја тезга. Хеланки имаше многу добри-како за вежбање.
@missmk Цените како се, има нешто ефтино или како што знаат цени да набилдат, обично јас кога одам нема нешто под 700 ден. А за тие пари и во бутик ке си купам и пробам и нема да газам до таму .
Od Sutka imam desetina baletanki,dva-tri para paticinja i eden ton corapi.Site super mi se pogodile.Sutka mi e favorite mesto za sezonski baletanki Od tie sum sto kupuvam i od Sutka i od Bata i Peko,i ne krijam koga ke me prasa nekoj "od kaj ti se".(ne gi razbiram tie sto se podsmevaat so na primer baletankite od Sutka koga istite duplo poskapi gi ima vo GTC,Biser i na eden ton drugi mesta niz gradov). Edvaj cekam da otidam,da se podnovam so dva tri para
Одам неколку пати во годината би сакала почесто но не сум од Скопје... Цените се супер,одлични да кажам истите работи што ги има таму ги има и во мојот град во некои бутици ама поскапи се дупло во бутиците така да мнг ретко одам на шопинг во мојот град бидејки цените се огромнииии така да за тие пари што ќе купам облека од бутик во Шутка 2 пати повеќе облека земам....
Mislam deka u posledno vreme retki slucaj koj ne pazaruva u Sutka.A toa e pred se nasiot standard i malite plati koi edvaj stigaat od plata do plata , pa site onie koi pazaruvaat po butici so poznati brendovi si imaaat sredstva iki se deca od visoki funkcioneri ili biznismeni a dodeka nie drugite ne ni ostanuva pogolem izbor isven da javneme 19 i na soping u Sutka se razbira toa ni e sudbinata
Epa ista garderoba i cizmi imam videno vo GTC..ama Sutka ne plaka kirija,vraboteni,komunalii,pridonesi,danoci...i vo sutka dandalite se 400 a vo GTC 1200. A i zabavna e Sutka..tezgi..izbor..cenkanje.. JAS tvrdam deka za 1000 mozes vo Sutka da se obleces komplet.