eve vaka jas denes bev i sum pozitivno iznenadena. imase golem izbor na letni fustancinja ,kosulki od 200 do 600 ama ubavi imase suknji onie sea so se u moda siroki po 300 ima dobar izbor na fustancinja za polumatura ima epten ubavi sportski helanki po 600 i majcki sportski po 250 stvarno ima se i sesto tasni po 150 mn ubavi majcki so nekoj dezen po 90 den...aa imase i farmercina so nizok struk po 300 den mn ubavi vo site boi i so visok isto taka imase po 400 bea ama se pre naj i korseti imase mnogu ubavi vredi da se ide. izvinete za latinicata
Јас планирам да идам деновиве, не сум била ама се изназбореа у сколо имашо ефтини кошулки и фустанчиња цветни било пуно, за комбинезони така малце посвецени за искачање не секојдневни слшнав дека се 800-1000 ама најдобро да си провериш да не ме лажеле мене па јас тебе, иимапо исто фармерки по 300-400, шорцеви и у главно изнесена им е летната гардероба
Јас бев во неделата. Ама по тоа шо бев тргната не си најдов, комбинезончиња и шалвари не најдов, сега нешто се во искинати фармерки фазон. Блузички по 50-100 денари, пижами летни по 150 денари, сукњички долги за 250, фустанчињата нешто особено не ми се свиѓаа, има интересни костими за капење. И така.
Devojki ima tamu farmetki so visok struk crni najobicno mi trebat i sto cena mu se?Ponedelnik ke odam nakaj Sk pa ako imam vreme da odam i do tamu....
Вчера бев во стара Чаршија и се изненадив колку убави работи има и тоа повеке од Шутка,нарочито за свечени хаљини.
Незнам како се викаат а има многу продавници, стара чаршија е позната по свечени фустани, од таму сите купуваат за свадби а имаат и шнајдер одма да ти преправат ако нешто не ти одговара, да скратат или стеснат.Мора да дојдеш да си видиш и ефтино ке си најдеш ем по мерка.
Бил некој деновиве шутка? Јас планирам да идам вторник или среда па конкретно ме интересира летни фустанчиња, сукњи и ниски сандалки? И отприлика цена?