Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    @Muki1993 За тие цени и во продавница ќе најдам (каде што можеш како човек да пробаш и да одбереш), а не да идам во Шутка и се сложувам со @Abrakadabra

На Аliсe, kjukli и Abrakadabra им се допаѓа ова.
  2. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.727
    Допаѓања:
    322.842
    Тоа што е убаво во шутка е и поскапо
    Јас имам пишано дека сум била и дека сум купувала.
    Има да се најде, ама нема каде да се проба

Ако е за шкарт и неквалитет пак, робата во Шутка не е ,,далеку,, од Еуроазија на пример

За секој џеб има.

@Muki1993 попуст да дадеш за овој муабет !!!

На Quuen му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.043
    Refke, eve ponudeniot popust od @Muki1993, iskoristi go ti !

На simoncelicius, kjukli и referentka им се допаѓа ова.
  4. Muki1993

Muki1993 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Фала за муабетот ;). Луѓе, нејќам да убедам никого да дојде во Шутка. Само гледам дека имате предрасуди, ова чинело она не. Фала богу имаме и други муштерии и без тие кои не им се свиѓа. Реков, кај мене робата е турска со висок квалитет и позната марка, за 600-150. Некој спомнал Еуроазија. Еуроазија е кинеска фирма, увезуваат исклучиво кинеска и јапонска роба, и без никаква марка. Додека во Шутка робата барем околу мене и кај мене сѐ е турско и со марка. Епа, сега вие размислете каде ќе одите. Попусти, ако ви даваат во Евроазија 5%, дојдете ќе имате 50%.

5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.902
    Допаѓања:
    267.379
    Од Шутка не купувам, оти немам кога да отидам, а имам отидено и само позитивно ќе кажам - за тие пари одлично.
    Вие госпоѓи, што купувате само “марки“ како ЕуроАзија, Теранова и ним сличните, гадно се лажете :)
    Плаќате етикета, не производ :)

Купувам и скапи работи кои не се од Шутка - последниве блузи две што ги купив заедно ме коштаа 1900 денари, обична плетена наметка ја платив 900, суќна за на плажа 1200 итн... а купувам и од една жена што ми доаѓа на работа, од маички од 100-500 денари, фустанчиња, наметки, пижами - што се не :)

И одлични ми се за тие пари ;)

На Muki1993 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    Имам купувано од шутка ок работи има ама стварно цените им се високи во последно време, пролеттва бев да барам мантилче сите беа по 1500 и нагоре, епа за таа цена имам и во бершка страдивариус, pull and bear и сл. и ко што викаат другиве феминки ќе пробам ко човек, ќе добијам и фискална и убава ќеса а не во оние црни мали пазарски ( не дека ќесата ми значи нешто туку само споредувам) и не дека споменативе брендови се кој знае каков јак бренд ама бар делуваат поубаво. А во евроазија летово се изнакупував блузички по 99 денари се беа стари колекции од бершка и страдивариус .

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.902
    Допаѓања:
    267.379
    Егзекли, кога се на попуст (посебно ЕуроАзија) ѕверски попусти има, се исплати.
    Јас во ЕуроАзија кога влегов последен пат (може година има) маичка една, обична, полиестер - 1200 денари.
    Д фак?

8. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    летово имаше преубави работи за 99, 199, рамбовки,кошулки, фустанчиња. Маж ми неколку преубави рамбовки зеде за 99 на бершка се беа. Пред некој ден влегов имаше многу зимска гардероба изложено , долги џемперчиња по 299, зимски сукњички 99 , фармерки, панталони по 299-399. марами по 99-199, интересни чорапчиња на бершка по 50. Епа овие цени ни на пазар ги нема :D

На CameliaMiller и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Se uste gi ima ovie ceni. Jas zemav dva para pantaloni za 500. Epa nema teoretska shansa da odam do Shutka koga eve kaj mi e Evroazija, preeftina i so super izbor. Ne bitno shto se Bershka, Stradivarius i sl. stari kolekcii, super e be materijalot.

На cresa-jagoda и alisijad им се допаѓа ова.
  10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.236
    Допаѓања:
    170.283
    да не имаш фб профил да видеме што има кај тебе?

11. mila1111

mila1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    397
    Ne kupuvam od sutka, iskreno gnasno mi e, a i za tie pari podobro ke cekam popust vo koton zasto koga ima popust ima maicki za 200 den.so visok kvalitet

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Сте се фатиле за таа Бершка како да збориме за Версаче. Се што сум купила од Бершка е со лош квалитет, гардероба што се носи една сезона. А имам пазарено секаде и неможам генерален заклучок да дадам дека некаде е лош а некаде добар квалитет, освен за Бершка. Ми се погаѓале работи ептен квалитетни и од Шутка и од Еуроазија (кога имаа кинеска роба) и сум ги носела со години, а се погодило и обратно.

Сега во Шутка гледам ги дигнале цените, а искрено не е лоша робата, турците имаат каков-таков квалитет. Се изненадив и јас за кожно (скаено) јакниче 1500ден, а лани/преклани беа по 800.

Исто така видов дел од робата што ја има бутик Прчла, во Шутка.

Единствено ташни од таму редовно купувам, ми излегува три па и пет пати поевтино отколку да ја купам од дуќан низ градов.

На mssuniquee, CameliaMiller и crimson им се допаѓа ова.
  13. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    бершка ја дадов ко пример и сигурно е подобра него робана по тезгине во шутка. уште пред 3 години кога се отвори зедов фустанле за неполна 1000ка го утепав од носење и перење и уште е како ново. ташните во шутка се убави оние по 400 што се во дуканите ама последната ташна што ја зедов од дожд цела се надигна на некои места :( а имам ташни од теранова и калиопе уште во средно земени.
    башка кога ги спомнав летово и во калиопе имаше облека по 99,199...да не биде де дека за бершка сме се фатиле само :P

На kjukli и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. Muki1993

Muki1993 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Имам фб, ама не го користам за реклами на тезга. Апел: ептен е смешно ако споредувате Бершка и Шутка :)

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    Од кога тоа во Еуроазија увезуваат исклучиво кинеска и јапонска роба?|(

На alisijad и kjukli им се допаѓа ова.
  16. Muki1993

Muki1993 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Чудно е како не знаеш. Цената е исто како во Шутка. Материјалот, во Шутка ќе најдеш и поубав. Да не набројам уште.

17. Ana Marija 1

Ana Marija 1 Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2015
    Пораки:
    644
    Допаѓања:
    11.321
    Дали ќе работат во Шутка во понеделник?

18. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    Е ајде де,ако,наброј уште.

19. Muki1993

Muki1993 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Работат секој ден. Само што во работните денови работат од 8:00- 14:30. Сабота Недела работат 8:00-16:00, 16:30

20. meri11

meri11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    53
    Некој што бил скоро во Шутка, дали има избор на женски тренерки и која цена се движат?