So mm sakame da odime sledniot vikend , prasanjeto mi bese dali ima obleka za deca od dvegodisna vozrast ? I koi se cenite od prilika dali znaete ? Fala odnapred
Ima moze da se najde niz tezgite pa cenite se razlicni sega neznam tocno kolku se no se dvizat od 200 pa nagore a moze i za poeftino da najdes
Јас пазарам да. Некоа можеш да се облечеш за 1000дарче ко богиња. Мада квалитетот е толку еден месец. Земав едни патики за трчање најк и ми потраа две недели после тоа во канта. Мада иам и џемпери износени износени ехеее. и сите се марка коко моко микел корс и сл. Само треба да се одбира робата.
Некој што бил последно, ако може да ми каже дали има убави кожни пролетни палтенца и која им е цената отприлика?
Девојки има отидено некој во скоро време? Фармерки со висок струк светли има? Бели? Колку се движат цените?
Бидете многу претпазливи кога ќе одите да пазарувате во шутка. Пазете на вашите лични работи,чанта,паричник и мобилен телефон. Мене телефонот од џеб ми го украдоа а во полициската станица не беше само мојот случај тој ден туку и многу други со пријави за украдени работи баш во тој реон
Јас кога бев последниот пат ми се засвиѓа една кожна јакна и кога прашав колку е ми вика 2.500 денари ,а најобична беше ,многу си дигнале цени.. И на крај од принцип во сити мол си купив за 1.800 денари многу убава кожна јакна.
Бил ли некој скоро во шутка, нешто ново убаво пролетно-летно има ли донесено, како е со цените. И ме интересира дали има спортски женски блузички еднобојни со јакичка?
Јас бев пред 2 недели и има голем избор на фармерки , од 400, 500, 600 денари. Имаш светло сини а за бели мислам дека имаше само такви искинати на колената 400 денари беа
во неделите до колку часот работат во шутка и дали е точно дека во недела дека демек ѓи дигале цените бидејќи идел народ од страна
Јас баш вчера бев и мислам некаде до 16 часот работат, а тоа дека ги покапувале работите не е точно, барем јас вечера кога бев се си беше како и други денови
Нееее ,еднаш ко дете и никад веќе ! Тоа миризбата таму Башка нема ништо , бар за мене. Има мн ефтини продавници како Мана , Стефанели и да не ги редам , поблиску и со многу подобар избор . Без пари да ми дадат , никад веќе. Уствари нема да биде без пари , гарант ќе ми снема некоја гума од колата , антена и сл
Јас во средата бев и има блузички онака пролетни околу 200-250 беа има и голем избор на фармерки а гледам сега подоле кај тезгите и фустанчиња има евтини 400 500 денари баш сега за полуматура си земав фустанче
Da! 1000pati do sega! I samo ke vi kazham od mnogu tochni informacii deka istara roba shto e na shutka na tezgite e vo gtc vo prodavnicite! Skros ista! I od isto mesto ja nabavuvaat! E sea razlikata e shto ednite prodavaat na tezga, a drugite vo dukjan! Inace imam kupeno 3-4 para patiki, majchki, trenerki pa duri i jakna!