Да, 20 тргнува од железничка, а 19 од карпош; двете поминуваат од кај бит пазар, ама 20 се само приватни и премногу споро возат, а 19 има и на јсп и приватни
Епа значи ја обожавам Шутка не толку за купување повеќе за шетање и смеење со ромчињата, си ги сакам бреее Сакам да се ценкам со нив иако не планирам да купам
Па да често пазарувам во Шутка, кога одам за Скопје мора таму да свратам секогаш ми е во план, а и секогаш си купувам нешто никогаш не сум си отишла од Шутка со празни раце.
Да не бил некој во Шутка овие денови? Има ли донесено блузички со долги ракави, палтиња, фармерки и како се цените?
Дали некој бил овие денови во шутка? и дали видовте има ли циври од оние дебели, и боди( јас стално купував од сиви боди зошто најдобро е и не се кине на страна и доле) да ми кажете за да не идам за џабе?
Како е у Шутка? Не сум бил 10 години. Хаха Имаше интересни парчиња облека и за ефтини пари релативно.
бев денес ѕиври не видов ама си купив две бодиња по 50 ден има изборразни бои имаш сиво, бело, крем тегет и црно Има фармерки по 600-700 панталони по 500 блузи спортски, џемпери разни Јас за мене земав фармерки панталони џемперче долна облека, еднаш и јас да отидам а да не се вратам со полни кеси само за ќерка ми
Не знам баш да ти објаснам, ама од десна страна по улицата е, некаде на средина. Инаку, има зимски јакни во Шутка ако бил некој скоро? Џемпери и друга зимска облека?
Јас искрено не одам Таму како прво тоа е цигански пазар, ни местото не ми се допаѓа ни облеката а и плус не е хигенски од таму да се купува еднаш бев и одма се вратиф господе боже немаат ни гардароби.
Е немаат, купуваш "од око" Дуќанчињата имаат гардероби, но на пазарот како очекуваш да има. А облеката ако веруваш пола маалски и помали бутици ја имаат истата роба, за 50% и повеќе поскапа.
Сум била неколку пати,малку е незгодно заради паркинг. И имам купено неколку кратки маички,кошулче,и сандалки Има фини работи, ама проблем е гардеробата,ем тесно ем нема огледало,така да што вика Китен,купуваш од око,бар за маичи блузи не е страшно И да ,чорапи 6 пара за 100 и те како вреди да си купиш
Како прво: според парите што ги имаме, ние не сме Швајцарци. Како второ: облеката мора да ја испреш штом ја купиш, не ја носиш одма штом е купена сеедно од каде. Како трето: убаво што си се вратила одма, бидејќи сега ќе имаш повеќе време за да учиш правопис и граматика. Чисто да знаеш дека многу ми смета генерализирање и да, јас купувам од Шутка редовно.
Пред 1 2 дена бев на Шутка,искрено да ви кажам многу поскапено ми е од тоа што беше.Па и не сакаат да пуштаат бе..Кожни јакни 3000 обични тенки блузи 600 ден( а пролетта коа бев 300 беа)