Сакам да си купам перики со кратка коса, црвена и црна по можност до рамења, имам плава до половина коса, нешто ме тера да се стрижам и префарбам ваљда дека гледам на инстаграм се почесто ставаат кратки и во мисла ми се, а не сакам да си ја стрижам мојата преубава е , ако ја истрижам потешко ќе порасни, еве поопширно пишав, што и зошто ми е перика, па ако некој купил,видел, да ми каже која цена отприлика ,да не одам за џабе
И јас барам некаде во градов ефтина кожна јакна оваа мпјава се скина ја купив пред 2 год за 1000 ден во мега фешн сега нз дали имаат ама викам ај за секој случај да прашам да не има некоја ефтина во шутка ?
Дали сте виделе убави капути во Шутка? Лани си земав јакна супер ми е ама не си земав капут... Планирам да одам специјално за тоа па да не одам за џабе.
Ќе ти прашам утре, ок? Баш со розе крзно? Не се толку евтини. Тие што се околу 1000 се ептен грди, оние што изгледаат убаво се 1700, 1800, 2000, 2500...
Ke vidam vo dekemvri togas site ke kupuvaat podebeli jakni i kaputi sigurno barem malce ke im opadne cenata na koznive
Јас купив многу убави фармерки 600 денари,блузи од 250 денари,ташна 300 денари,наметки од 400 денари.Има убави работи,треба да се разгледа кај секој се различни цени
Комшивка од улицава има тезга впазар продава гаќи 3 за 100, рече ги земала од шутка 5 за 100, планирала да зема и хеланки кои ќе ги продава 300 , е сега дали од бутик или од тезга впазар,во делот за алишта не овошје Дали ќе ги купиме од таму или од шутка исто е, небаре овие од бутициве увезуваат луис витон марки чанти алишта демек оригинал или директно од фабрика глупости. Баш и планирав да си купам за низ дома перики ама перики немало па алишта од таму за во зимо баш ми е супер за низ дома па дали ги продавале ****таков тип на луѓе вопшто не ми е гајле,си го вадат лебот да поштен начин,па која сака нација нека е. Голден многу заостарено мислење имаш искрено без навреда. Едит и на крај купуваш од бутик гледаш од 1 перење се испуфкала блузава... Купуваш од тезгаз па баш ти се погаѓа ,и ко ќе видиш...
Во право си buba4e89.Робата ја носат од Турција има некои од Грција.Зошто би ми било гадно да ја носам,ќе си ја исперам како и секоја работа сто ја купувам и од Сity Mall и било каде.И од бутиците имаат скоро исти работи како во Шутка со повисоки цени,да платам повеќе да кажам дека ми е од бутик,а не од Шутка.И од Шутка ја следат модата и тие си работат за леб,Цигани ги викате зошто просат и ајде така Роми се тоа!Можеби некои и немаат пари па да си приуштат од City Mall,па треба да чекаат попуст?