Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали пазарувате во Шутка?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Strumfeta93, 30 октомври 2010.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    На resenska му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Pinky97

Pinky97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    447
    И јас имам ваква еве 3та година ја носам нигде не ми се скинала а од шутка ја земав,тогаш беше околу 1500 сега незнам колку се точно ама ги има сигурно. :)

На resenska му/ѝ се допаѓа ова.
  3. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.763
    vakvi suknji imate li videno?
    15940504_1367336863323102_1430618972244670593_n.jpg

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LanaDelR

LanaDelR Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    1.051
    Допаѓања:
    1.984
    E ttamu parking se plaka.Ti ja cuvaat kolata za 50 denari.Ako ne platis i ja ostavis taka neznam kako ke ja najdes.Mi bese smesen eden rom so izjavata: tuka se plaka parking jas naplakam.Jas mu velam kakov parking tuka nema nikakov parking.Mi rece: parking e zimi majka. :D :D haha

На Vitaly и biGirl им се допаѓа ова.
  5. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.678
    Допаѓања:
    14.335
    fala

6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.740
    Допаѓања:
    172.850
    Не пазарам:shake:
    Не затоа што е Шутка, туку затоа што последнава година 2-3 пати правев друштво на другарка и скоро ништо не најдов што би ми се допаднало..
    А и цените на тие 3-4 работи што барем малку ми фатија око беа повисоки него во Ваикики и слични на нив ...

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Има доста убави и квалитетни работи,јас пред 8години си купив капут 800денари и уште не е скинат никаде :D а го изнаносев.
    Туники,џемпери дебели по 250,300 и 350денари си земав сега брзо па ќе видиме како ќе се покажат,засега се супер.Ама да одите преку недела за викенд качуваат цени

Последна измена: 23 јануари 2017
    На Belabelinakinder и Antebellum им се допаѓа ова.
  8. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    13.307
    Иста ваква видов во бутик Различни во Т.Ц Буњаковец, мислам дека на попуст беше 700 денари.

На alisijad му/ѝ се допаѓа ова.
  9. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.678
    Допаѓања:
    14.335
    Ovie denovi bil li nekoj nekoj na pazar vo sutka?

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    6.534
    Имам купено едно ранче за 200 денари од Шутка, со уста, очи и други чуда на него, многу е интересно, ако истото отидев да го купам во Аксесорајз ќе беше две илјадарки. А да не се лажеме, не дека квалитетот од таму ќе биде којзнае колку подобар, и дека ранчето од таму ќе ми трае подолго од тоа од Шутка. Имам купено и ташна од Бершка за 1500 денари, и ташна од Шутка за 400 денари, на оваа од Шутка сега ми се расипа само патентот, а оваа од Бершка ми се излупи цела од страните, партали буквално паѓаа од неа, и патентот исто уште поодамна ми се расипа.
    Исто од Шутка си имам земено три пара фармерки, од кои едните многу ми се погодија, ги утепав од носење, е сега другите два пара не дека се лоши, ама многу ми се раширија горе кај струкот, ама ништо што не се решава со каиш.

Единствената причина што не би одела таму да пазарувам е што ми е мрцварење со автобуси, премногу гужва, и понепрегледно ми е за разгледување отколку во City Mall. Има многу работи, и треба да "копаш" за да најдеш нешто по твој вкус. А во City Mall, купувам главно од Pull & Bear и понекогаш од Zara, и цените кога нема попуст се доста високи, особено во Zara. А Bershka и Stradivarius се мноогу опаднати со квалитет, од прв пат кога ги донесоа, е таму сега робата мислам дека е бетер пазар, а цените ги дигнале до небо. Еднаш си земав фармерки за 2200 од Bershka, убави беа ама уште ги немам прежалено парите, со тие пари во Шутка 3-4 пара ќе си земам. :)

На Kitten и Esperanza им се допаѓа ова.
  11. Triksy27

Triksy27 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    357
    Од Шутка купувам фармерки и некои блузи ако ми се свиѓаат. Мајка ми работи со материјали и се разбира во тоа, а и јас почнав да се разбирам и сфатив дека пола од облеката во SCM е ужасна, а тука во Шутка за таа цена е супер и плус повеќето се памучни облеките, а јас тоа и сакам. Колку работи имам од Шутка купено, а многу луѓе мислат дека сум ги купила од SCM и сите други такви места каде што за мене облеките се скапи и не квалитетни. Тука го купуваш материјалот, а не марката.

На meckicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lipstickmadness

lipstickmadness Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2014
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    761
    Јас мислам дека за фармерки шутка ми е закон, немам јас предрасуди дали е марка или не е, ако ми се свиѓа го купувам без разлика дали е зара или е шутка. Сега планирам да идам да разгледам некои фармерки и маички на кратки ракави па пишете ако сте биле каков е изборот. :)

13. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Дали некој од вас бил скоро Шутка сакам да одам па сакав да ве прашам дали се наога несто пролетно или ..?

14. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Имам отидено неколку пати и немам намера повторно да одам во скоро време. Забележав дека сите оние поубави работи не се воопшто ефтини и за истите пари може да се најдат и на друго место. Оние кои беа пак поефтини мене лично не ми се допаднаа, ниту на изглед ниту по квалитет. Втора работа, на неколку места немаа гардароба за пробување. Дури двајца од продавачите се направија паметни и ми искоментираа дека за тие пари немало пробување. Ма немој, ни 200 ден. немам намера да фрлам за нешто што не би можела да го носам. Дури и онаму каде имаше место за пробување, не сакам да се присетувам какво беше. Се на се, немам некои предрасуди и немам ништо против местото и робата но јас лично не би пазарувала таму во иднина имајќи го во предвид фактот дека доста често има попусти во многу подобри продавници.

На Afroditaaa, cresa-jagoda и mixaelka12 им се допаѓа ова.
  15. missmk

missmk Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    16
    Дали некоја видела Boyfriend jeans во шутка и ако видела која цена се??

16. darkmoon186

darkmoon186 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    311
    Да 1000 се на почетокот ги има

17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Има ли некој отидено сега побрзо да ми каже која е цената на "кожните" јакни и дали има избор?

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheFallenAngel

TheFallenAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    15
    Ај ја малку оправете ме, од Хотел Карпош станицата до Шутка како, со кој автобус ? Имам идено со кола само еднаш и имаше доста убави работи, сега кога студирам и сум по Скопје да ја постувам почесто барем

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    13.307
    Од хотел Карпош ќе се качиш со било кој автобус што ќе те однесе до Сити Мол. Кога ќе се симнеш ќе одиш десно од страната на Бруклин и Тренд, ќе го поминеш влезот за паркингот за во Сити и ќе дојдеш до една автобуска. Од тука поминува 19 и те носи точно до шутка. Претпоследна станица мислам дека е кај Жито Лукс и продолжува нагоре. Се надевам ме сфати. :)

20. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.974
    Допаѓања:
    134.987
    Многу комплицирано и објасна,
    застани само на постојката спроти хотелот и у 19ка качи се, директ до Шутка

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.