Порано идев многу во шутка, а сега не сум била бог знае од кога. Ме интересира ако знае некој да ми каже, ако видел, ташничките која цена се.
Скоро секој се облака од шутка особено студените(провинцијалци) за кога ќе си одат дома да се тип топ облечени нели по трендот.Сум била и пак ќе одам здр. нареден месец летна гардероба да земам зимава што бев сум задовллна од тоа што купив се избрав убав материјал. п.с кај мене во градот знам неколку дуќани што строго пазауваат од шутка и доста поскапо ја продаваат истата роба.
Дали некој бил во скоро време,сакам да си купам долга тексас кошулка па да ми каже по која цена се движат?
Се што е поубаво и таму е скапо. Така да одамна не сум била а и по бутициве како ваикики и сл има исти или слични цени. Шутка ми е за ташни.
Женски знам дека во шутка има онака доста облека, ама дали има свечени фустани Мислам не онакви ко нивните туку некој прикладен не многу кичест
Има, јас би ти препорачала да се симнеш на станицата после фабриката Жито лукс, и врати се малку поназад....има еден дуќан за продажба на големо, имаат убава роба.