Со здравје да си го носиш а има и во старата чаршија бела бона се вика има прибави фустани и не се многу скапи
Можеби е чудо не сум од ск доаѓам многу често а можеби и ќе студирам но немам одено во шутка.Тоа населба е има бутици или тезги каки панаѓур? Смешно е што прашувам ама незнам
Населба е,си има продавници и пазар,како што е Карпош населба и си имаат продавници,дуќани итн. Панаѓур ти е настан кој има одреден термин до кога трае, Шутка не е тоа. Таа работи од сабајле до попладне секој ден.
Бил ли некој скоро во шутка да ми каже дали има од оние тенките палтенца без крзно внатре туку обични тенки пролетни? И летни мајци дали има и по колку им е цената?
Летни маици има и во Котон, ги има во сите бои, а не се ни скапи...200 ден се. За разлика од тие во Шутка, материјалот е по квалитетен. Не е дека никогаш таму не сум купила но има и во бутици ефтина облека. Сега и во Шутка добрите работи ги држат скапо
Фармерки со повисок струк (тексас или црни) со искинати делови (барем кај колената да се подискинати), ама ми треба поголем број?
Такви има во Шутка... јас едни црни си купив, и мнг се добри, со малку ликра. Провери таму има избор со висок струк а и броеви има!
Каде имаш видено поголеми броеви? Јас имам дигнато раце од купување панталони во Шутка, све се затчиња
Па од 800-1000, и кај новиот дел од пазарот, на крај што се тезгите. Да бе, поголемиот дел таму немаат поголеми броеви, но има едно 2-3 тезги кај што продаваат такви... во новиот дел (сега веќе стар,но така го викаат), на крај што е...
Некој да бил во шутка и да има начекано од летните панталони со лесен материјал? макар и по другите места? итни ми се!!!!
Јас вчера бев имаше темно зелени, бели, розеви од тие со тенок материјал тоест летните по 300 денари.