Бил ли некој во скоро време во Шутка, ме интересира дали има кошулки од оние во V-израз како боди што се, сукњи од оние велвет материјал од страна како со врвка што се и колку се.. ?
Пред недела дена бев фармерки женски по 350,400,500 и 600 денара. Машки едни 600 два 1100 денари. ,,попуст две плетени блуски за 250" , Пижами од 250 до 500 убави се тие од 500. Фустанчиња убави има.
Фармерки по 600 има и по бутиците, а пижами во продавничките се за 99 , има преубав квалитет 200 денари горни и долни, а само долни 100 денари. Ги носам со месеци и ги перам и на 60 и на 90 степени и ко нови се, А, пижами за 500 по продавници ке најде човек секакви, малку се прецениле овие од шутка
80% од облеката ми е од таму..Кога одам со камионот обавезно запирам, начекав убави Адибас тренерки за 900 денара, си купив 3 пара панталони за 999 денара, боксерки, маици дрангулашки се и сешто.. Јакна зимска за 1800 милина.. Еднаш еден џемпер убав од 1000 го симнав за 700 денара. Интересно ми е ценкањето, не дека сум у ќар некој, ама интересно е..
Сум пазарувала и искрено кога и да ме носи пато на таму би купила. Фармерки 350 денари ги изнаносив. Ете пижамите летни 3 то лето ги носам 150 денари. Блузи 2 по 200, 10 пара чорапи 100 денари и уште многу други работи. Штета мие далеку не сум била одамна.
Планирам следната недела да одам.Дали знае некој како се движи цената на фармерките,кошули(пролетни,цветни)?
Imat doneseno sekoj vikend idam I sekogas nova roba ima Ja Sakav dq kupam ist vakov ama nemase mesto Kade da se proba PA ne kupiv zaso neznam Kako ke MI stoi