По дуќаните има, на пазарот не или пак се импровизирани. Крш се! А периодов боље и да не одиш, автобусите возат само до затворот па нагоре до пазарот имаш уште добри 15 мин пешки.
Ве молам ако некој бил скоро или ќе оди да ми каже има ли вакви високи гладијаторски римјанки и која цена се? Фала ви многу
Да, да, зошто да не, последно купив едно џакетче и плус намалено беше од 1200 на 700 денари, се најдуваат некои работи и одам кога ќе имам време
Леле што зборуваш за 700 денари џакетче, дали може фотографија и да го видам, јас последно кога бев ништо не можев да си најдам, позззззз
Бил ли некој неодамна да сподели дали има избор, посебно онакви секојдневни кошулки (на преклоп, не класични на закопчување), подолги фустанчиња и фармерки, и како се со цени? Не ми е ич уз пат, па да не се малтретирам до таму ако нема избор.
Фармерки од 500 денари, па нагоре. Фустанчиња од 300 денари, па нагоре. Јакни испод 1000 денари не видов.
sakam da si kupam jakna teksas ali strav mi e da ne ne e kvalitetna, farmerki kakvi ima dali nekoj ima iskustvo so kvaliteto?
Kupiv farmerki 400 den kosula 300 maici po 150 den I dve fustancinja po 500 Samo problem e sto nema segde kaj da se proba