Работат секој ден, но за викендите има повеќе пазарџии (преку недела се случува некои тезги да се затворени) но и ги дигаат цените за викенд. Како ќе одиш, автобус? 19ка и 20ка ти одат до Шутка, ќе го прашаш возачот на која станица да се симнеш на почеток кај дуќаните.
Бев викендов до Шутка.Си земав панталони за 250ден, кошула за 200ден, ташна за 300ден, дуксер за 300ден и каивчен 150ден.Се изнакупував, а и по бутиците се наоѓаат истите работи.
Па на поголемиот дел од пазарот е летна, за есен зима најмногу има дуксери и есенски јакнички.Почекај уште 2 недели сигурно ќе има.
Бев пред околу 2 недели во шутка и има дуксерчиња по 200 денари најдов. Тренерки имаше само не видов која цена беа.
работи секој ден, со тоа што за викенд има многу пазарџии, а во работна недела или покасно отвараат, или порано затвараат, или воопшто не отвараат некои.
Бев пред недела-две,искрено за истите пари ќе ги најдете и низ некои бутици како што e "Супер цени". Дуксери имаше од 200 нагоре,но поквалитетните над 350. Комплет тренерки (долни и дуксер) по 400/500.Фармерки помали броеви имаше и за 299,399 се до 1000(во тие на патот што се само со фармерки). Блузички на кратки цела тезга во пазарчето по 70 денари. Ташни има и од 150,но поквалитетни над 300.Гаќи 5 за 100,чорапи исто. Лани имаше преубави капути по 1000/1200 и мака ми е што наместо капут јас земав кожна дебела јакна која ја немам облечено ниту еднаш. За машките е скоро се поскапо,дуксери под 500 нема,фармерки над 1000,боксерки од многу јак материјал 3 пара за 200(вреди,на брат ми му имав земено пред 2 години уште ги носи и не се скинати воопшто). Ви препорачувам доколку се одлучите да идете,идете понеделнички затоа што тогаш сум приметила има поефтини работи,а викенд ги покачуваат.
Дали некој бил пред скоро? Да каже што како има како се цените планирам да одам па да не одам за џабе ако нема ништо
Jas bev minatata nedela. Preeftini Rab ima 350 komplet trenerki dzempercinja po 200 den patiki od 800 nagore farmerki 300 den jaknicki ima mn ubavi