Вакви сама можеш да направиш на многу едноставен начин. Скрати долги фармерки, превиткај краевите и зашиј.
Некој знае ли кои денови како работат шутка тезгиве? Јас не сум од Ск и да не се изакам за џабе.Мислев секој ден работат ама еве читам не било така
Обично работат секој ден, само сега околу празников можно е да не отвараат. Почекај да помине да не ти биде баш за џабе одењето
Јас само што се враќам, си работи пазарот. Имате маички по 99 денари, какви сакате. А има и по 250 зависи од модел и тезга. Имате попуст на фармерки по 400 денари. Разни модели. Тие новите ранчиња и за на струк ташни ви се по 250 денари. Тренерки има највеќе, хеланки за вежбање по 150 денари. Папучки со крзно по 200 денари. Кратки сукњи и панталони само на 2 места видов. И така... Желба за шетање ви треба само.
И јас бев вчера,има доста што да се купи,а и рмазан им е па попист уште толку даваат.Само ме интересира каде им е тој паркинг на фб што го кажуваат бесплатен пркинг со видео надзор.Нас ни бараа 50ден за паркинг на патот кај тезгите,а не видовме таков знак како на сликата на фб,никаде.
Која е таа слика на фб, ако можеш пушти ми да видам па може ќе откријам каде е паркингов, таму работам.
А како се вика групата да ја побарам? Според сликава, паркингот му доаѓа некаде позади пазарот, кај општината.
Ја најдов, и баш како што реков-паркингов е тој позади пазарот. Кога ќе го поминеш основното 26ти Јули на 100м имаш едно делење како чатал, се врти лево по уличката и кога ќе стигнеш до општината веднаш десно. А знакот на сликата нема да го сретнеш бидејќи е само додаден на сликата. Таму на лице место не постои.
Фалаа ке знам за другпат,а имаш инфо дали е безбеден,дали стварно има видео надзор?Мада ако ти направат штета,џабе е после и видео ндзор и се,никој нема штеттата да ја плати.
Немам. Затоа и прашав кој е тој паркинг, ми дојде чудно и смешно ова со видео надзор Мислам дека можно е камерите и обезбедувањето да се од општината, ако вработените паркираат на истиот паркинг. А зошто мислиш дека ќе ти направат штета на колата?