Јас се радувам искрено и од срце. Се гледа кога некој не ти се радува на успехот и кога на некој му е мило.
Да бидеме искрени, зависи за кого. Кога некој од срце ми е мил и кога таа личност ќе успее и знам дека да би било обратно и таа би се радувала за мене тогаш се радувам многу. Но, ако е некој што не ми е по “ќеф” би го помислила она типичното : Еве какви успеваат.
Единствено што гледам е својот успех / неуспех. Некогаш знам да погледнам назад, да си ги воочам грешките, и да извлечам поука од неуспехот, затоа што од себе сожалување нема аир. За успех на близок се радувам, како да е мој. За некој што не ми е ништо, воопшто не ми е гајле.
Со 17 години сум имала мозок И ден денес го делам истиот став убаво сум рекла Нема неуспех само лекција… Да знаеме за другпат како да постапиме
Мене ич куро не ме боли другите шо пра, ја се нервирам ако не сум подобар и појак од вчерашнио Старк.
Сум го пишала ова пред година ипол. Сеуште го имам истото мислење. Али би додала дека многу би се радувала ако некоја личност што ми значи ке си ги постогне целите, би се радувала исто како јас да сум успеала. Али коа станува збор за некоја личност што ми иде на нерви ке биде спротивното.