штета што нема години во профиливе некаде пишуваше, младите момци ги подмладуваат постарите девојки и жени. најверојатно ова не важи доека не пројдете 30ка, бидејќи све е ирелевантно претходно.
Sakaat, sakaat. )) Nie mladite gi vrakjame '' starite '' u mladosta. Dobar shtos lezhi vo toj konteks.
Зависи до личноста тоа е индивидуално и од машка и од женска страна,според мене... Мене од секогаш ме привлеквале постари мажи во зрели години(не мислам во години на некој што можи татко да ми биди)но сепак постарите мажи мене ми се по привлечни...
Кога бев млада сакав постари мажи а сега кога сум стара сакам помлади...јбг....изреката СТАРА КОКА ДОБРА ЈУХА ама со младо морковче е уште подобра....бадијала не е кажано
Bez navredi ama ne e ubavo toa...Na sho lici zeni sozreani 40godisni da brkaat 20godisni momci...Toa e veke asdisuvanje..Ako bilo ok i mama ke fanela da brka nekoj shto moze sin da i bide
Отсекогаш сум сакала постари мажи. Да бидат постари од мене максимум 10 години. Не ме привлекуваат помали од мене.
Најглупо нешто Мене ме влечат постари не помлади а знам такви врски каде што женската е две години поголема ама не ѓи личе.
Кога бев 20+ ме привлекуваа повозрасни дечки 30+.Сега сум 30+ и овие денови ми се врти по глава дечко 3 години помал од мене! Баба ми беше постара од дедо ми 4 години и имаа убав брак.Така секој може да си направи избор! Што сака,а што не?
Ако жената е постара некако логично е да ја привлекува помлад маж, сигурно нема да ја привлечи старец на апарати.
Може да е помлад но година дена максимум две. Повеќе не, затоа што таа генерациска разлика на повозрасни години физички ќе се забележува.
Во право сте дека луѓето почнаа да аздисуваат. Жени се гледаат со машки кои се 5 или 8 години помали, се фалат со тоа и згора убедуваат дека разликата физички не се забележува. Година, две можеби нема да се забележат, ама повеќе години и тоа како се приметуваат.
[ Tocno deka 8 godini e mnog no ako e nekolku godini bas e OK. Sum bil so postara i nema da zazalam bas e ubavo
Да Таа разлика физички е видлива. Колку и да е грд дечкото, сепак е млад, а жената колку и да е убава се познава дека е постара.
ne si vo pravo, ne zboram za razlika od 10 godini tuku od 4 ili do 5 godini, fizicki ne se zabelezuva, ( se do pocetokot na 30 +)
Имав еден пријател имаше едипов синдром , сакаше жени генерација на неговата мајка... Па знам дека сакаат помлади