Па зависи има ги и такви што сакаат млади момци и сум сретнала доста примери, не е нешто невообичаено.
Сакат и те како а зошто да не би сакале. Нема ништо лошо во тоа. Лошо е ако е мажена па те фати генералот
Леле што сум пишала Ма какви 10....максимум 5 години постари...Си стојам на тоа дека не сакам помали.
И да си стоиш на зборот... Јас да ти кажам како машко дека со годините станав поумешен и поиздржлив за тие работи од секогаш сум велел што знае пилиштарец и така било.... Е сега како ќе биде постар над 40 незнам ама мислам дека до 70 не се даваме може и нешто над ама ова една просечна прогноза
Не можам да ве сфатам некои мажи на форумов. Се зачленале и прв коментар трас, одма во Секс теми бараат секс. Реално, иако е забрането запознавање, факт е дека се запознале луѓе на форум и супер им била дружбата. Па и во брак стапиле некои. Ама тоа се прави кога си пишуваш на форумов нормално, секојдневно, си го користиш како разонода, како дружба, па евентуално ако со некој се забележите еден со друг, имате слични размислувања па си се допаднете, па да почнете да контактирате ако сакате 2те страни. А не прв коментар во Секс теми, манијачки в крај делува и на крај само бан ќе добиете, ништо друго. Не знам дали мислите дека баш чекаат жени овде наредени во ред некој да дојде и да пише дека бара некоја за секс.
Кaкo знaеш декa немa и штo се случувa пo лп? Знaчи oк е дa се зaчлениш, некoе време дa се умилкувaш и нa крaј дa "ќaриш" некoј/a зa секс, aмa не смееш веднaш пo зaчленувaње вo секс теми дa oдиш, првo дa видиме нештo згoтвенo вo феминa инстaгрaм. Кoј штo гo зaнимa тaму некa oди и не гледaм зoштo бaн би дoбиле зa пишувaње сaмo вo теми зa секс.