Незнам дали сакаат, ама ми се има случено неколкупати 20 год.постари да ме стават у сексуално-тензични непријатни ситуации
Хахаха, далеку од тоа. Има ли некој спротивен лик од него? Можда сум немал мн среќа на љубовен план... Ама тоа не го мења фактот што го пишав горе...
Да не генерализираме нели. Не верувам дека поголемиот број жени ги привлекува, ама не е и дека не се случило никому никогаш Еве на пример
Ајде ајде .. делуваш како доста интелигентен дечко ... не се глави повеќе.. Поработи на контрола на суетата , и така ќе зрачиш со вистинска љубов.. тогаш чуда ќе почнат да ти се случуваат
Ауу даа даа, пред да ја наполнам скапанава 30 ка, кога имав 27 год, се заљубив во 20 годишен, ах ах.... шта чеш беше преубав мајко Просто да го грабнеш и да бегаш... штета што не успеавме..никогаш.. До ден денеска му гледам слики јбг незаборавен
Не ми беше целта да се пофалам као иии мене ми се има десено, ама ај у право си да не заглавувам поише. Фала за комплиментчето
Како ве возбудуваат помали од вас? Не можам јас. Не ги сваќам сериозно... ко деца ги гледам. Се осеќам ко педофил.