Се "гаражираат" и тоа како , имаат брчки на 25 токму заради негрижа, има луѓе од 40 што имаат пмалку брчки од 25-30 годишни и тоа без додатни филери или ботокси, зависи каква храна јадеш, колку вода пиеш и каква заштита користиш за кожата!
и автомобилот кога ке го земеш од тахсист па на автолимар коа ке му удри козметика е ко нов и километражата може да му ја вратат ,а оној гражираниот иста марка ај на трка кој ке се расипе на пола пат .ЕДНО Е надворешен изглед друго внатрешен ама сега ке речеш па што има автомобил и човек машината на младите е клипот џам а постарите колку и да шминкаш не е ко на 18 г мада и после 40 не напагам ама неможе со 20.30 годишен има нешто што старее не се шминка
Ни еден крем не е против стареење како генетиката. Има луѓе на 40 изгледаат како да имаат 20. А и нивните родители пример изгледаат помладо. И во најголем дел не се должи тоа на креми туку на стрес, тип на работа (физичка или седечка) а пред се генетика. Во мое опкружување сите другарки сакаат и тоа како постари. Мислам дека колку повеќе стареат жените (после 35) толку повеќе сакаат младо месо
па и мажите сестро се за помладо јас сум нит некоја да ми е керка нит нециј син плус минус 5 г давам ама внатрешните органи,срце ,полов орган да не се изразам грубо немоќеш да го козметираш секако е појак кај помладите
Веројатно. Ама може ќе се премислам до тогаш, не се знае. Сега ми се ептен здосадени постари. Младо мевце родено у 90-ти е топ. Помладо уште не ме привлекува, но си растат децата Ќе покаже иднината дали сум по помлади или едноставно не сум веќе по постари од генерациски блиски.
види мене интимноста и не ми е ногу битна јас 30 г сум пушач ,поука од мене ова младиве сега теретана и суплименти немат врска со издржливос и сила ги има и кај мене на работа на грб ги влечам ама и јас како помлад знам колку можев во делот на способноста ,а колку сега така да во тој поглед младо е младо и таму нема шминка НЕМОЌЕ БАБА ДА РОДИ ДЕТЕ ако ме свати а од баба се прави невеста
А бе калимеро море баш калимеро си се е до генетиката и стандардот од секое стапче свирче небидува колку и млади па оди да му се дигне ...а дали си чул за стар стар ама ЈАК ?
ехе брале да не сме оф топик ама не па со него пишеш ,не е фалба презирам фалба ме фалат и за работа и за онаа квалитет што се слуша ,има и за тие лек цика дуле и стапце од сладолед и у лангета
Нема везе мојот речник (кој само го искористив да опишам посведочен добар процент од популацијата), да имаше не ќе бев цитирана сега. Инаку секогаш постојат исклучоци, јасно е ко бел ден и нема потреба од потенцирање. Се додека некој не се препознава, нема што да се тригернува. Најмалку да ми се меша во лично мои преференци.
Никој не спомна шминкање! Значи има 40 годишни кои се поздрави внатрешно од 25 годишни, џабе што се млади!
Незнам за тебе , ама јас сум испробала и 25 годишен и 40 годишен и не видов никаква разлика во однос на сексот!