значи неможам без негоо Тој е еден дел од мене ххх и колку повеке што носаш градник повеке ти се оформуваат градите не ти асе надолу добро де сеа треба и малку вежбање ама ви препорачувам секогаш да носите да не одат горе долу - горе долу хаха <3<3
Градник носам само кога одам некаде за по дома едноставно ми смета,а и немам големи гради.Летно време не носам само за спиење.
Е што толку ве нервираат?Мене па не. Го носам значи одсабајле кога се спремам да излезам и не го вадам додека не си легнувам. Не ми смета,всушност,не ни го чувствувам додека е на мене..
немам мали гради,но не и многу големи али не практикувам градник по дома... ми смета,ме стега едноставно) само за излавање...
Не, не можам ми смета премногу Ама па не можам без ништо да си седам, и така ми е неудобно, па затоа си носам бејбидол или како ли се вика тоа чудо
надвор носам обавезно пошто имам големи гради,а за по дома колку што можам го избегавам,ми смета,а за спиење нема шанси да носам.и незнам баш дали е убаво да се носи нон стоп,треба малце да се пуштат на слобода и градните мускули да си вршат сами работа,а не само прслучето
Избегнувам да го носам колку што можам, но имам големи гради и баш и не можам да излезам без градник... А дома го грлам што подалеку! Порано почесто ги носев и почнаа да ми се изобличуваат, а јас сирота, немам баш и многу градници, поради тоа што имам специфична градба и никако да си најдам асални..
Го носам, иако немам зошто, бидејќи наместо во плус, мене во минус ми одат градите. Некогаш, само ако почувствувам мачнина го вадам, најчесто пред спиење. Во лето, кога сум дома скоро секогаш сум без него.
Искрено носам и по дома, ете мене лично ама баш ни најмалку не ми смета, навикната сум на него и не ни размислувам за да го тргнам. Инаку имам средна големина на гради и сакам да не се тешам утре како гравитацијата ми е крива, ако си (читај им) дадам преголема слобода. .
Не носам се додека не треба да испаднам некаде па ќе облечам и после кога ќе си дојдам облекувам пижамки и го соблекувам
девојки носам градник може да се рече 24 часа за дома за спиење и за излегвање абре неможам никако да се одвикнам навика ми е
Обавезно носам прслук, неможам да се замислам без него. Дури ни при спиење не го вадам, не си се делиме ние
Секогаш носам градник освен за спиење,ме нервира...некогаш си носам и од оние боди со корпа што се и баш ми се добри,бидејќи имам средна големина гради,па некогаш и место градник ми одговараат
Имам доста големи гради И можам да кажам дека го носам освен за спиење.Ај кога сум сама дома не би носела,но кога се дома сите татко ми бра ми не знам некако ме срам.Многу ми се познава дека не носам и ми се уште поголеми.А пред да ми дојде јојјјјјј до устата ми дојдат кога ке легнам и многу ме болам нема спиење на стомак