По дома некогаш носам, негогаш не. За спиење нема шанси го тргам ептен ми смета, а мислам и дека е штетно да те стега нешто додека спиеш.Тоа ти е исто како да спиеш со фармерки, може да се навикнеш ама не е убаво.
и јас носам по дома градник само на спиење го вадам, без него се осеќам како скроз гола да шетам многу ми е непријатно
По дома со прслук неможам, многу покомотно ми е само по маичка или блуза, а за надвор обавезно, а си имам и некои за специјални прилики
За дома носам многу ретко, кога ми е мрза да го соблечам или кога имам гости. А за спиење во никој случај...
Јас го носам и по дома и за спиење. Порано го вадев само навечер, ама се навикнав и така сега, и немам мака
обчино не носам за по домаа бидејќи сакам да се осеќам комотно...а за спијање не доаѓа ни во предвид да имам прслук на мене
Па зависи, некогаш носам некогаш не. Дури некогаш и спијам со градник (кога заборавам да го извадам).
Јас по дома воопшто не поднесувам градник. Кај сум стегната за надвор, уште и по дома...Ме болат кога се стегнати по цел ден..а и тие сакаат да дишат.
Јас постојано носам градник и кога сум дома, со исклучок кога спијам...за спиење го вадам, а преку ден цело време си носам, оти иначе се чувствувам неубо како да ми фали нешто...а и плус имам поголеми гради па не се за така слободно да си седат по дома
Кај мене зависи до расположение ако се изнервирам и гола ке шетам шалам се Носам ама не нон-стоп , некогаш го соблечам за да се олабавам малку
Doma nikogas ne nosam gradnik (osvem koga imam gosti) bidejki mi godi onaka slobodna da se relaksiram i odmaram [mod-kirilica:3kjsz3rj][/mod-kirilica:3kjsz3rj]
Не носам. Кога доаѓам дома одма се пресоблакам, а со тоа и градникот. Дома сакам покомотно да си седам, а не да се стегам.
Хаха да си го носам секаде, дури и на спиење. Не ми смeта едноставно. Ретко се двојам од прслучето мое мило
Смрт за градниците , слобода за градите! Првото нешто што го правам кога влагам дома , вадам градник зашо не можам да поднесам! Да спијам со него , бог да чува!!!!!
По дома најчесто не носам. Го облекувам само кога треба да одам некаде. Иначе кога спијам, го носам на мене само ако ми е мака да го слечам