Види, те разбирам..али сеа ти неможеш нон-стоп да си со него само стравувајки од комшиите да не дојдат на гости!? Освен ако немаш проблем да го носиш.
Зависи. ако планирам да останам цел ден дома не носам, ми смета и кога спијам обавезно го тргам, ме нервира многу
Секогаш, не можам без него, дури некогаш и за спиење се случува да не го извадам. Но има и ретки денови кога ги пуштам на слобода
скоро секогаш ретко го вадам си мислам дека ќе ми виснат градите ако не носам а така постојано ми се стиснати во градникот и така фатија калап па сега во текот на бременоста ќе видиме што ќе биде какви ќе станат а толку си ги сакам прекрасни ми се
Кога како.. Некогаш заборавам да го извадам, затоа што понекогаш не ни го чувствувам. А некогаш не, и тогаш близанчките ми се слобода.
Да, инаку ќе треба да се борам со гравитацијата! Многу ми е непријатно да се шетам без градник. Викаат не било добро за циркулацијата. Ма, јака ци*ка ни прслук не ја држи!
оууу, едвај понекогаш чекам дома да си дојдам( особено ако цел ден сум била надвор) па да си се ослободам ко чоек. ептен нелабаво се осеќам.. вака, мераци