Кога како носам ако да ако сум била негде и за брзо пак треба да излегувам или ептен ако носам потесна маичка за по дома
Де4ки зна4и што помалку време поминувајте со градници на вас, оти 4итав во едно списание дека носењето на градник го зголемувало ризикот од појава на рак на дојката, бидејќи градниците го отежнуваат крвотокот, можат да ја прекинат лимфната дренажа и да придонесат за наталожување на токсини во горниот дел од телото, со што се појавува поголем ризик од појава на карцином.. исто така и редовното носење на градници го намалува создавањето на природниот антиоксидант мелатонин кој го регулира ритамот на спиење, го зајакнува имунолошкиот систем и го забавува стареењето... така да времето поминато со носење градник сведете го на минимум.. јас не ни носам градници, оти не ни имам гради така да за тоа не се замарам...
Хаха не секогаш, ама имам така по големки гради па, додека спијам денски или сум сама у соба ги вадам градниците, а ако решам да отидам до некаде морам да ставам ... големи ми се неможам да ѓи пуштам да се шетаат хахаха
jas po doma nosam gradnik samo za spiene go vadam nekako glupavoo mi e po doma pred tatkomi jas sam rastresla cicki ili sega letovi ima maicki so se prezrkaat glupavo se custvuvam a koga sam sama gi vada [mod-kirilica:1csoutki][/mod-kirilica:1csoutki]
Никогаш не носам дома не знам дали е лошо тоа или не и дали влијае како шо викаат некои во опуштање на градите ,само кога ќе дојде некој на гости си го ставам да не бидам растресена пред нив!
Во лето обично носам бидејќи нели тесни маички, бела некоја и сеа така да седам, баш и не ми е згодно пред брат ми и татко ми а инаку во зима не носам, кај облечена со блуза дуксер боди и сеа уште градниик, е неможам само кога треба да излезам негде ставам, нормално.
nosela, ne nosela,mene isto mi se faka,i onaka nema sto da se vidi [mod-kirilica:2oo2n1rf][/mod-kirilica:2oo2n1rf]
ау дома не можам да поднесам никако градник го носам само од што морам односно само кога излагам од дома а по дома не можам да поднесам
Еве баш сега го симнав од мене . Значи неможам и неможам да се навикнам да носам градници по дома , друг е филингот .
Зашто са носам бе Што убаво е чуството на удобност и комфор ПОСЕБНО во овие летни жешки денови... За по дома преферирам слобода на движењето МОЛАМ
Секогаш носам градник, само на спиење го вадам. Дека имам поголеми гради и неможам без градник, едно не се осеќам комотно, а второ не ми е пријатно пред другите да излезам така, макар тоа биле домашните. Го сакам она чуство на прицврстеност. Кога не го носам осеќам дека секој момент ќе ми испатнат топките па ќе треба да се растрчам по нив. Додека на спиње неможам со него. Ако не го соблечам неможам да запијам. За разлика од дента, ноќта сакам да си се осеќам опуштено, а не нешто цела ноќ да ме стега.