Порано неможев без градникот затоашто градите ми беа пречуствителни и ми реагираа на одредени матријали,ме чешаа се иритираа и во градник ми беа некако најзаштитени...во последно време не носам градник за по дома...едноставно ја пуштам кожата да дише и облекувам маици во кои сум сигурна дека не ми се познаваат брадавиците...
Низ дома сакам да сум слободна и да се чувствувам удобно. Никогаш не носам, освен кога имам гости, многу нормално
носев нон стоп, ама сега почнав да го вадам, да си подишат и тие малку на раат, доста стегнати и оп кога ќе го слечам, дома мора да дојдат гости , а јас во обична маица
Дома кога сум сама, или евентуално со мајка ми, не носам Кога имам некој машки член или сум надвор од дома, носам.. кога се мора се мора. Живо мачење бре..
Неее, само шо ќе дојдам дома одма го вадам... ми смета за по дома, сакам опуштено да си се осеќам а и не е здраво бе нон стоп да се носи... имам другарка спие со градник, не сваќам како може.. .
Чудно, повеќето го вадат кога се дома, ама мене не ми претставува никаков проблем.Не ми е неудобен и можам да го носам по цел ден. Дури некогаш спијам со се него.
Искрено мразам градници !!!!!! Дома нема шанса да носам и колку шо можам поќе и за излегвање не носам... Освен сега ко ќе носам некој блузи на кој не одговара без прслук... Носам едно како незнам како да го наречам хаха стегач ? без прерамки е обично право и стега тро совршено ми е !
Зависи,не ми смета..зависи од градникот..ако е некој празен можам и по цел ден да го носам и да спијам,ама ако е пополн кога ќе си дојдам дома одма го вадам.
Мразам и не носам по дома, ме нервира, не можам да го поднесувам... Е кога ќе излегувам секако дека носам "на сила"
Го поднесувам, затоа што веќе сум навикната, ама пак за спиење никако Што знам на вечер некако не ми е удобно да си легнам со прслук
Уффф не.Одма ко ќе стигнам дома си ги пуштам на 'слобода' Поубо си се осеќам така,ама немат шанси од дома да излезам без градник.То ми е несватливо
Е тоае веке ок секоја чест, тоа е пристојно а не како што викаат некои дека шетаат дома без градници, ај да сватам зимно време под блузон или џемпер небитно иде некако, ама на + 40 кога носиме тенки маички на прерамки да шеташ пред твоите така ми е несватливо, колку и да ти се мали сепак се познаваат, јас кога сум сама или само со мајками ок можам да шетам, не само без градик туку и гола но кога ке се дома братми или таткоми или недај боже прад гости ми е несватливо.