Јас да напоменам дека по дома НОРМАЛНО не шетам со некои прилепени маички од кои може да ти биде уште понепријатно, едноставно не можам да замислам прерамки врз прерамки на топлово време па уште и стега (оној без прерамки) околу мене. Е сега за пред гости НОРМАЛНО е друга работа. Маички во кежуал стил со апликации, џебови или интересни додатоци околу "критичната" област секако се најдобар избор со кој не се остава порака "НОСАМ" или "НЕ НОСАМ".
Постојано носам Не знам зошто толку ви смета стварно,јас само за спиење го вадам и тоа заради мајка ми што ме тера,не било убаво со прслук да се спие Инаку мене ич не ми смета.Без разлика дали носам широки или залепени блузи,рамбовки или ролки,јас не го вадам од мене.Не ми е пријатно,иако живеам само со мама и тато (кој скоро цел ден е на работа).И јас и мајка ми имаме "големки",па преферираме да бидеме стегнати,често не изненадуваат ненадејни гости
Кога сум сама дома не носам но кога е тука брат ми или татко ми да го носам непријатно ми е да ми шеткаат под блуза додека се движам
Не само што е непријатно туку, глупаво е да му го дигаш на брати. Иако многу ке кажат тој ми е брат не ме гледа со такви очи но сепак мислам дека не е баш така ако ти шеташ низ дома и ти се гледаат брадавиците,колку и да несака сепак ке има некаква реакција во неговата глава и гаки.
Носам постојано, бидејќи секој момент може мајка ми да ми рече оди до продавница и јас да заминам безградник , ќе се заборавам дека немам намене и ќе си се сетам таква,како некоја шашава!
уште по дома да носам градник и ќе спобудалам Добро сега со исклучоци.. кога одам до продавница или до комшии многу јасно дека ќе носам инаку НЕ, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ.
никако , дома нема шанса ! и кога сум излезена едвај чекам да го извадам кога се враќам - како 3кг да сум симнала од мене
Не носам, и цело лето се гаќарам по дома, си шетам по гаќи и маичка. Ми се чини дека од синџири се ослободувам кога го вадам градникот. Често некогаш знам и за излегување да не носам Особено па преку зима. Ќе облечам некоја плетена дебела и широка блуза, и гајле си немам, нека се мафтаат лево-десно внатре
Женски дај не се заебавајте, може рак на дојка да добиете ако носете прслак 24/7. Не го измислувам ова јас, од попаметни е кажано. Ау стршно колку сум изненадена од бројката за ДА! Шо вика Офспринг, кога ќе го соблечам како од синџири да се ослободувам. Нека шетат на слобода малку дојките.
Чат пат... Имам слушано дека не е добро такада... понекогаш го заборавам и кога спијам ... а некогаш страшно ме нервира и не го можам !
pa sekako deka nosam gradnik bas sekogas bez razlika dali spijam ili sum izlezena ednostavno zavisna sum do niv i ne bi mozela da se naviknam bez gradnik
кога нема никој дома си го ваѓам, малце да бидат на слобода. И навечер секогаш ги оставам да се одморат..