Да, секогаш носам. Знам дека не е убаво за градите да се носи цело време, ама ептен неубаво се чувствувам кога не носам.. Ми се чини ми висат.. не дека ми се големи ама се навикнав така, и сега нема назад
А,инаку јас носам по дома градник, затоа што не ми било згодно да ми се маваат градите на сите страни, а верувам дека и на тие околу мене нема да им биде згодно.А,кога си седам во мојата соба тогаш не носам.
И да и не зависи кога како ќе ми текне,ама затоа мајка ми кога ќе ме види без градник само вика како ми паднеле
Надвор кога излегувам ме мрзи и заборавам да го ставам ,а не пак уште низ дома да го трпам Многу ретко носам градник, а кога не носам не ми се ни познава , мали ми се градите така да...
Како не бе доволно ме стега кога го носам додека сум излезена уште па и дома да го носам . Слобода за градитеееееее
Носам само кога сум излезена некаде..дома,на спиење или за вежбање ( носам беби дол,или како се вика незнам ) не носам
Не. Затоа и пред некој ден додека се спремав за нашколо си облеков блузиче едно друго палтенце и коа видов градникот на креветот стои. И ајде,соблекувај се,па облекувај градник, па касни на први...