носев порано дури и спиев со него.уф колку само сум, била глупава сега не можам да спиам со него дури и по дома не го носам.и поарно е вака се чуствувам комотноо.како самарче да носам кога го носам
По дома не носам градник поубаво е кога ми е комотно...се чувствувам по слободна и никогаш не спијам со него.
Некогаш да, некогаш не. На викенди, распусти и сл не го носам ни дома ни надвор, слободно - најубаво.
Веќе се имам изјаснето во темава (мислам ама сакам да споделам ново искуство, си ги порачав од топ шоп АХ Бра и не ги имам извадено од мене, толку ми се пријатни, не ги сеќавам дека ги носам, дури почнав и за вечерни излегувања (на кафе) да ги носам. Значи сум ПРЕЗАДОВОЛНА, A Секогаш имав маки со прслуци, ПЕРИ-НОСИ Ви ги препорачувам на сите
Секогаш го носам, воопшто не ми смета и навикната сум на него... Плус повеќето градници ми се многу меки и не ги ни осеќам - не се од оние што те бодат негде и цел ден мислиш на цицките
Зависи како кога ... Кога треба да излезам преку денот пак некаде,не го соблекувам.Во летниот период кога сум дома никогаш неносам бидејки неможам.А во зимниот носам повеќе,но за спиење секогаш го соблекувам.Ми смета многу,некогаш кога го носам и се вртам да спијам неможам,па мора да го соблечам .
секогаш носам,неможам без него,и спијам со градник,полошо се чувствувам кога не носам,по се изгледа тоа е навика,имам пробано и без него,али не можев да издржам,и некако се чувствувам несредено без градник
Абе не можам без него , шуто ми е . Знам дека не е баш мн здравно но си спијам со него шуто ми е кога не носам затоа ретко се случува тоа.
Хахахаахахахахах, исто и јас. Едвај чекам да го соблечам и да си се опуштам, никогаш немам спиено со прслук и мислам дека нема ни да пробам.
Да.И си спиам со него.Мене ми е удобно со него.А кога ќе го соблечам,едноставно неможам,сак'лет ме фаќа.
носам само кога треба да излезам од дома, оти неможам склетџија сум и ме нервира многу, како да не можам да дишам и многу го мразам....
ооооооо поубаво чуство од тоа коа ке го извадам цицкарникот и коа ке си ги олабавам црешиве немаааа!!! порано како помала спиев со него али една другарка ме извади од памет ми кажа дека ке сум добиела рак и дете пусти страв шо да праи сакав нејкев се одвикнав и сеа ми е преубавооооооо
Носам, не затоа што морам..туку затоа што ме мрзи да го слечам . Кога не излегувам не облекувам. За спиење си го слекувам, ме стега. Оној што е без корпи можам да го поднесам, не ми смета, ама оној што е со корпи ме нервира па затоа често го одпуштам одпозади (да ги ослободам малце..не дека ми се големи, мали ми се )