Порано нон стоп бев со градник на мене.. Сега, едвај чекам прилика да си го слечам.. Немам големи гради, баш напротив, мали имам но олеснување ми е кога ќе го слечам,одма послободно ми е
Да. И не можам без градник, дури ни за спиење. Средни гради имам ама не ми е убаво кога не носам. Чудно се осеќам
Во овие школски денови, носам, затоа што ме мрзи секое сабајле одново да го облекувам. Но на распуст и викенди кога сум дома - сакам слобода!
Не. Едвај издржувам со него на работа, па првото нешто што го правам кога ќе се вратам е да го соблечам. Дел од времето дома не носам ништо, а дел носам некој вид беби дол од микрофибер, колку да бидам поприбрана
Аааа не !!!! Едвај го издржувам да го носам надвор, у школо, за излегвање итн итн. кој ќе трпи и дома жити се!! Некои лекари рекле и дека не е здраво да се носи 24 сати на ден, се изложувале жените на рак некој си :geek: . Па така по дома сум си ФРИДОМ ШТА ЈЕ ЛЕПО НЕК` СЕ ВИДИ!
Многу ретко, кога сум дома сакам да сум опуштена, во никој случај несакам да се стегам, доволно ми е што по цел ден сум на предавање, и коа ке стигнам дома се раскомотувам за секунда
Никако никако!! Нека се раскомотат другарките Почнав и во лето да не носам на маички(фустанчиња) кои што тоа ми го дозволуваат (оние со ластици горе, па ми се стегнати)
Не носам никогаш по дома, понекогаш знам да облечам од оние без корпи што се и без жици, покомотни, а онака не ми сметаат и ме нервираат, штом влезм дома првото што го правам е тоа, го вадам градникот.
Не носам по дома, а за спиење па ни случајно. Чим влагам дома одма се пресоблакам и прслукот лета од мене . Во лето си носам пошироки маички и не ми се познава, а ако ми доаѓаат гости тогаш обавезно си облакам за секој случај. Тоа чувство на олеснување кога го соблакам ми е незаменливо
Јас не дека многу сакам да го носам , туку се заборавам , кога ќе го осетам дека ме стега тооогаш го вадам