Каков градник бре, на жештиниве уште тоа ми фали И за среќа, немам ’млекари’, па немам гајле од моите дома, не се ни приметува дека не носам зашто и онака пижамата горна ми е широка (по дома строго по пижами нАли :geek: )
Да секогаш го носам и за низ дома и за спиење буквално секогаш не можам да се замислам без градник,се чуствувам како да фали некој дел од мене и не сум комплетна ..
Кога спијам не, во никој случај. Летово поретко, ама кога се дома татко ми и брат ми не се шетам така, срам ми е. Инаку преку зима си носам и по дома, на тоа ладно уште да се соблекувам ми фали.
за спиење никогаш а преку ден чат пат ама гледам повеке да го носам затоа што ме е срам од татко ми и брат ми
Носам, ама од оние памучни за мали деца такави мајка ми ми има купено одамна и никогаш не ги носев, ама ете сега се најдоа
Кога спијам знамда го извадам,јас би го вадела нон стоп ама ќе е фати дремка и ќе заборавам.Ноќеска акосе разбудам или ептен рано сабајлечки го откопчувам и продужувам со спиење.Имам еден така “по лабав“ изнаноесен е без жици онака баш ми е удобен и си го носам за по дома.Кога ќе дојдам во град како што пресоблекувам блуза/панталончиња и него обавезно.Без прслук неубаво се осеќам.Си го перам попладе до вечер сув е,ама коа ќе дојдам дома удобно да ми е а не да се стегам.
оД КОГО БРЕ СРАМ!? каков црн срам нејќам да го видам, само кога морам односно за излегување немам големи гради и не ми е ич гајле, до продавница идам така, коа ќе ми дојдат другари другарки, мене битно супер ми е
Не, никако. Дури и ми се случува да си излезам без градник, и тоа доста често, а прилично сум надарена Само после пауза неносење потоа носам почесто зашто од 5то одделение носам градник а градите ми се разделени дури под мишки ми одат кога не носам градник
Обожавам градник,но стално морам да го носам,посебно затоа што градите ми се големи сакам понекогаш да го симнам од себе,посебно на жештиниве,но неможам дома да парадирам гола пред сите,а и немам сопствена соба,заради брат ми не смеам.И така со тешка мака си трпам на ова пеколно летооо
Носам за низ дома градник дека во спротивно ќе треба да ги бркам низ дома ,го вадам за спиење само,а некогаш и така малце да ги разлабам .
Луѓе па ја без ова чудо немозам да се поднесам го носам дома надвор секаде па дури и за спиење не оти ми е страм пред некого или нешто слично ама неможам да се поднесам а многу е поздраво кога се така пуштени малу да дишат но никако ке го извадам некогаш на спиење и ке станам ке го вратам пак
Devojki znam deka ke vi izgleda smesno i ke se cudite no imam problem.... kako da gi podporasnam gradite?? deckoto samo trca po takvi so golemi gradi.... se nerviram