Јас 24/7 го носам, мене не ми пречи ама имам читано дека тие што носат најчесто прслук добивале рак на дојка (ако сака господ така нека биде што да правам без него не сум навикната)
Се чудам како порано носев и дома, дури и за спиење не го вадев Сеа едвај го поднесувам. Дома ич не го носам.
Не, ама порано како помала ко почнав да носам градници ми беше толку кеф дека носам па ни за спиење не ги вадев. Циркуз.
Кога прв пат почнав да носам градник, откако го навикнав, го носев постојано дури и спиев со него. Сега не преферирам да носам градник кога сум дома. Освен кога носам некоја маичка која неможам без градник да ја носам, или пак кога ќе се најават гости веднаш трчам и го барам градникот
Абе не за друго,ме мрзи клај -извај,инаку не да ми смета,ме нервира ужаснооо,ама мрзата моја кога ќе ми работи,не можам да се борам и да го вадам па шо сака нека бидии..
Го носам секогаш,само во лето кога ме нервира го вадам,иначе без градник и дома ми е срам да се шетам
Порано носев градник, но овие година ипол ич не носам.... ни дома ни надвор никаде..поубаво ми е вака ниту ме стега ниту ми е топло..и на сите кои можат без него им препорачувам да го тргнат од употреба!! поздрав мили
абе срце знаеш како незнам како ќе ме сватиш но јас немам потреба да носам градник, како да објаснам незнам. градите ми се средни(ни мали ни многу големи) но ми се цврсти и топчести(не ми се шпицести или конусни) ме разбираш? и немам потреба да носам. ќе облечам некоја блуза и тие си стојат како да носам градник.ако носам нешто ептен прилепено облакам беби дол само за д ане ми се познааваат пупките затоа што за мене тоа е срамота и не ми е угодно да ми се гледаат пипките. незнам дали ме разбираш поздрав мила
Па и јас немам некои големи лубеници ама не се чуствувам удобно,незнам блазе вас кои можете така,за дома можам да не носам,ама за излегување,и мене не ми е пријатно кога носам нешто прилепено да ми се познаваат пупките..а инаку не е често тоа,кога ми студи,најнормално инаку немам лубеници па и јас до толку..
хахаха ме изнасмеа..хахаххаха лубеници.хахахахахахахааххахаах. абе мила кики бе луда си ти.хахахаахххаха поздрав срцка