Сега дека сме на распуст носам, зашто се облекувам, не можам all day, all night по пижами да седам, а кога сум во школо едно доаѓање дома пижами на мене, каков прслук какви бакрачи.
Koga ke dojdam doma ponekogash go soblekuvam,ponekogash ne,no za spienje obavezno bidejki ako spijam so gradnik utredenta me bolam nekako gradite
Некогаш носам, некогаш не Во зависност од ситуацијата. Ако носам пижами (а тоа е најчесто ), тренерки, дуксерки, пошироки блузи или маици - не носам градник , сметам дека нема потреба ама си носам беби дол Но, кога носам потесни блузи, маички или некои што повеќе оцтруваат, обавезно носам , глупаво ми е да ми се познаваат пупките а и татко ми тука. Непријатно ми е некако
До скоро време носев но повеќе не. Многу често почнав да носам пуш ау градници за кои приметив дека кога ги носам по цел ден (односно и кога сум дома) ужасно ме болат градите,и освен ако не е потребно (гости,фамилијарен ручек) ноу мор прслук на мене.......
Кога излегувам надвор нормално ставам градник,а по дома да се каже 2 % од времето го носам и го вадам,тоа ти се вика малтретирање.По дома сакам да ми биде удобно,а не да ме стиска нешто на градите,а за спиење нема збор,никогаш немам носено,а нема ни да носам!
Секогаш кога излегувам носам,па и до продавница..и сега уште дома да го носам нема смисла,тоа ми е мачење,сакам да ми биде што е можно покомотно домче кога сум си
Ја си носам да.Дури и спијам со градник заради форма .Ама добро е и навикната сум без нив не можам да се замислам
Носам. Само за спиење го вадам. Некако посигурно се осеќам со градник, имам големи гради па поудобно ми е така.
Не носам...А богами не носам ни за до продавница до ваму до таму...Малтретирање е слечи облечи а и плус то неможам да го поднесам...Посебно летно време..Ауф!Слобода за градитее!