не носам за дома, ептен кога мора да се носи да инаку само за дома никако, убаво и слободно се чуствувам без градникот
Не носам по дома градник, порано носев постојана потоа се одвикнав зашто стега, сега лабави се по дома хахаха
Бидејќи сега ми се првите денови за да се навикнам си го носам и по домче Mалку ме стега,ама нема везе
во почетокот кога почнав да ставам градник, постојано го носев, не го вадев, и така 6 години, ама сега неможам да замислам, мнгоу ме нервира, незнам зошто почнав со градник, зарем не ме собираше во оние биби долите со потпонки
Нее, јас по дома сакам да си се осеќам либерте. Од кај морам да го носам за надвор, и за по дома ли да ме стега? Нот а ченс.
Класичен градник сеуште не носам. Носам бебидол или спортски градник. По дома носам затоа што маицата многу ме иритира.
Навика ми е штом ќе си дојдам дома веднаш да го заменам класичниот градник со спортски, а се случува и воопшто да не носам градник.
Прашањево е небулозно.Градник не носам само за спиење.Инаку имам навика од мала и редовно го носам.За мене не постои разлика каде сум,туку дали изгледам пристојно.
Нема шанси, особено не за спиење. Ми е гајле за стрии, не е убаво и ме боли грбот од него, едвај во школо го поднесувам.
Тоа дека ако не носите градник ќе ви се појават стрии ... Јас не го соблекувам од мене па еве ги стриите.. Иначе прочитав неколку постови и повеќето пишале дека дома не носат.. зарем само јас сум јас и летно и зимно време сум 24/7 со градник и спијам ... ако не градник некад и купачи летно време ама морам да имам нешто под облеката...