Може ќе испаднам многу глупава ако кажам дека по дома а и за спиење носам градник но ете си признавам. Секогаш градите сакам да се средени и да е се „тресат“.
вие изгледа немате големи гради па не носите по дома, јас би сакала да не носам по дома ама те секогаш мора некој да дојде срам ми е да ги распуштам ,а за спиење едвај чекаммм,хахах, ааа и друго што повеќе носиме толку повеќе има ризик од рак на дојката, па затоа нем да спиете со нив.
Кога спијам нема шанса да го носам сум пробала и ужасно ми смета и не можам да заспијам...а за по дома кога и да имам можност го вадам...зашо нели не можеш секад без прслук да си се шеташ по дома
Па градник носам редовно за спиење за по дома секаде а за надвор веќе да не спомнувам на пример дома ако не носам градник а некој заѕвони на врата а треба да отвориш како ке се појавиш цела растресена и провисната (али таков проблем немам кажувам за некои други девојки со прилично големи гради)така да јас си носам РЕДОВНО без исклучоци
По дома не носам градник само кога имам менструација, зашто тогаш многу ме болат градите. За спиење никако, едвај чекам да си облечам комотни пижами, уште ми фали градникот да ме стега
Носам да, шубе ми е некако без него, а и ако го соблечам знам дека ќе заборавам да го облечам како што си се имам брукано, до продавница без градник ..