Не носам дома градник. Многу поубаво ми е без него. Ај тие што носат преку ден дома, можам да ги сфатам, ама спиењето со него тоа нилако не можам да го разберам. Тоа е измачување, според мене, спиењето е угодно исто како да ми кажеш на земја да спијам.
Da, nosam I po doma I za spienje..Vikaat stetno bilo ama mene ne mi preci a I gradite mi imaat ubava forma I cvrsti se koga ke go soblecam bas zaradi toa sto go nosam postojano
Не ми смета многу додека го носам кога сум излезена, но чувството кога ќе го соблечам ми е не знам, неверојатно. Сепак сфаќам некои што го носат постојано, на пример мајка ми има големи гради кои секако од доење на две деца не се во совршена форма и по дома и за спиење носи квалитетни и поопуштени градници, онака не може. Спојлер: that feeling :D
Да, носам секогаш и дома и за спиење воопшто не ми смета. Неможам без градник некако глупо ми е без него.
Не, апсолутно не, немам зошто, никогаш не ми доаѓаат ненајавени гости, живеам сама со мајка ми, така што воопшто немам потреба да се стегам, абе јас за излегување во близина го заборавам а тек па дома..Плус секогаш носам тесна долна маичка така што не се ни познава дека не носам
Скоро месец дена не носам градник никако. Ни дома, ни за на гости, ни за на кафе.. Само викенд за излегување Се навикнав без него и мнооооогу ми е убаво
Обавезно. Имам и мек за спиење. Во спротивно можам слободно да шамарам...силна шофершајбна имам...јаки петкиo
Нема шанси да го носам по дома или за спиење, многу ми смета, не можам да ги сфатам тие што 24/7 носат градник. Само за излегување го носам и то одвај.
Обавезно.Во спротивно-ќе шамарам За спиење си имам два меки памучни, лесни. Денската шема се како оклопи.
Во последно време го носам и за по дома и за спиење, но знам да го извадам некогаш па така полесно спијам