Не, јас одвај чекам да го соблечам, дури и на места каде што е може да го избегнам и таму не носам.Ми смета и не ми е пријатно во него, јас сум за слобода!
јас носам и по дома едноставно неможам без градник. И јас како што си имам и големи гради нема шанса да стојам без градник
Letno vreme ne nosam nadvor, ne pa po doma. Nosam samo vo zima, kolku da mi drzhi toplo. Ili nekad ako e stvarno potreben za nekoe parche obleka, da mu dodade na estetika, ali retko mi e potreben od tie prichini.
Градник не носам кога сум дома, ни за спиење. Носам само бебидол или како и да се вика, колку да не биде без ич, бидејќи ми е незгодно да се шетам растресена пред татко ми и брат ми
Зависи кога како понекогаш носам дома градник од што морам кога ќе дојдат другарите или некои гости а инаку не поубаво ми е без градник да би можело така да се оди без градник никогаш не би облекла
Sekogas nosam gradnik,duri i za spienje,do sega ne se sekavam doma da sum bila bez gradnik,toa mi e navika
Не. Чак што више, колку ми дозволува облеката, не го носам ни надвор. Мали гради имам, па немам гајле
Не Носам само кога излавам. Неможам дома да носам сакам да се чуствувам слободно без да ме стега, а и мали гради имам не се многу приметува.
Најчесто носам зошто константо носење ги обликува градите исто како и со корсетот што ако константно го носите струкот го истакнува.