Не можам да се замислам без градник, некогаш дури и за спиење го носам, не ми смета. За тие што имаат мали гради ок е, дури и не се познава дека немаат (другарка ми само за излагање го облекува )
Гулабите по дома се слободни Малечки ми се градите така да и да носам и да не носам нема некоја разлика.
не можам без градник, освен на спиење големи ми се, и онака имам стрии на градите и да не носам ќе ми стигнат до папокот подобро се чувствувам со градник п.с. се плашам да не ми избегаат ако не носам град.
само за спиење го вадам, не ми е пријатно да сум во текот на денот без градник, освен ако цел ден не останам во пижами онака опуштено
Моето мото е...СЛОБОДА ЗА ГРАДИТЕ !!! Најубаво ми е во лето, е тек тогаш облекувам градник само кога сум принудена нема потреба од гушење на кожата по цело време, па нели и тие треба да дишат хаха
Најчесто носам, иако понекогаш ме фаќат периоди кога се ми смета па си се шеткам по дома без градник! Но во главном си носам за по дома поудобни градници кои ги вадам само за спиење! Не можам да спијам со градник!
Jaс неможам да се замислам без градник, како сраснат да ми е за телото. Ако случајно не носам се чувствувам многу непријатно и нестегнато и не ми е убаво воопшто. Понекогаш носам и за спиење, ама без жици оти еднаш имав страшно искуство со жицата Незнам како можете да шетате без градник, чудно ми е? Плус многу мразам кога ќе видам некоја жена како си седи така дома по градник, а брадавиците и се познаваат, непријатно ми е, и стално и викам на мајка ми за тоа, ама и таа како вас штом дојде од работа веднаш го фрла градникот.
Јас дома сум секогаш без градник, и многу ми е убаво. Не сакам да ме стега, глупаво ми е. Е сега кога не сум сама, кога ни доаѓаат гости дома или слично нормално дека ќе си ставам нема така да се шетам, срам ми е, некако нелагодно се чувствувам
Го прочитав насловот на темата и веднаш добив желба да го соблечам градникот МРАЗАМ ГРАДНИЦИ! Носам само кога не сум дома т.е. кога морам. Немам мали гради, ама не ми се ни нешто ектремно големи, па кога дозволува ситуацијата и за излегување не носам. Дома не носам градник НИКОГАШ, а камоли за спиење.
Еееееее јас пак се чудам како не им пречи на девојките кои што спијат со градник, но кој како се навикнал. А и плус имам средна големина на гради и ми се прилично цврсти, па не изгледа невкусно, бар јас така мислам....а верувајте штом мајка ми не ме искритикувала во ред е хахаха
НИКАКОО , а по некогаш и кога излегувам надвор ми се случило да не облекувам посебно сега на овие минусни температури со блузи и џемпери....
Хахах приклучена сум си во група на фб "Смрт грудњацима,слобода сисама"! Ееее баш така! Мразам да носам градник.Едвај чекам да стигнам дома и да фрлам тоа од мене.По цел ден и кога спијам сум без градник.Е сега ептен ако ни дојдат така некои гости тогаш носам градник. Во лето понекогаш излегувам без градник така до кај другарка,комшивка и сл. ама само ако носам маичка што нема да се познава.А ако се познава неможам,срам ми е...
Незнам како не ви е непријатно, да шетате низ дома без градници. Ај од зенскиот дел на семејството ок али замисли пред тато, или брат да се шеташ, без градник особено летно време КОЛКУ И ДА ТИ СЕ МАЛИ СЕПАК СЕ ПОЗНАВААТ а замислете малку да се возбудите кога ке се наежат брадавиците.
До сега не сум се почувствувала непријатно, сепак дома си е дома ...А и јас не носам нешто што се проѕира, обично носам рамбовки или некоја памучна маичка.